Andreea Mantea a slăbit după Sărbători! Ce metodă a folosit și cum arată acum

Publicat: 27/01/2020 | 09:51

Andreea Mantea este constant în atenția publicului. Ea apare zilnic pe micile ecrane și afișază de fiecare dată o imagine impecabilă. Are 33 de ani și arată ca o adolescentă. Are însă un secret care o ajută să se mențină în formă și să dea jos repede kilogramele în plus.

După sărbători toată lumea se plânge de kilogramele în plus pe care la cumulează. Pentru că tentațiile sunt mari, nimeni nu se poate abține să nu guste din preparatele delicioase specifice. Așa că după ce sărbătorile trec,  cu toții rămânem cu câteva kilograme în plus. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA PRIMEȘTE BANI DE LA CONCURENȚI PENTRU A FI ACCEPTAȚI LA PUTEREA DRAGOSTEI DE LA KANAL D?! VEDETA A SPUS ADEVĂRUL_

La fel s-a întâmplat și cu Andreea Mantea care a recunoscut că nu a putut să stea departe de preparatele incredibile pe care le-a gătit mama ei. S-a lăsat dusă de val și a mâncat tot ce a poftit, mai ales dulciuri. După ce au trecut sărbătorile, prezentatoarea de la  Kanal D a revenit la o viață mai echilibrată și la mese nu foarte bogate.(VEZI ȘI: CE SALARIU ARE ANDREEA MANTEA LA KANAL D PENTRU PUTEREA DRAGOSTEI. CÂȘTIGĂ MAI MULT DECÂT ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

Andreea a început să meargă la sală și s-a axat pe o alimentație sănâtoasă. Însă micul ei secret este o băutură minune, care a ajuta-o să slăbească și să se tonifieze. Este vorba despre un ceai 100% natural, care se bazează pe fructe exotice precum mango, ananas, nucă de cocos, portocale, lămâie. Ceaiul este foarte eficient în lupta cu kilogramele, iar vedeta bea două sticle pe zi.

Astfel, Andreea Mantea a reușit să scape de tot ce a acumulat în perioada sărbătorilor și s-a întors la emisiunea „Puterea dragostei” chiar cu câteva kilograme mai slabă ca înainte.