Andreea Mantea, în lacrimi la TV. Prezentatoarea a răbufnit după ce a aflat decizia radicală pe care au luat-o Bianca și Livian

Publicat: 29/02/2020 | 16:34

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi la TV. Prezentatoarea a răbufnit după ce a aflat decizia radicală pe care au luat-o Bianca și Livian.

Livian și Bianca au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Puterea Dragostei. Relația lor  atrecut prin numeroase teste, iar acum cei doi au luat o decizie radicală. Binaca și Livian au hotărât să pună punct poveștii lor de dragoste. Astfel, fiul lui Nelson Mondialu i-a rugat pe telespectatori să nu îl mai voteze. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, REACȚIE DURĂ DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINI CONTROVERSATE CU BIANCA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI: „E CEVA PUTRED LA MIJLOC”)

„Așa m-am hotărât! Să vă zic ce simt. Eu sunt aici, vă spun că atunci când am venit la emisiune, chiar în prima zi, am venit cu simțul că am ceva de demonstrat. Dacă viața m-a pus aici, înseamnă că m-a pus cu un scop, la început m-am împotrivit și am luat-o pe o cale care nu mi-era scrisă, apoi am prins drag de Bianca, dar tot n-am înțeles care e scopul meu. Asta mi-a adus ceartă peste tot, așa că am avut un gând să renunț. După despărțire știți că am rugat să plec acasă, dar iar parcă ce mi-a zis că trebuie să mai rămân, nu eram conștient.

Am rămas, iar într-o zi primesc un telefon de la ea în care-mi spunea ce a apărut pe internet. Eu nu m-am gândit la mine, m-am gândit la ea. O văd că zilele astea a fost mai puternică, mie de asta mi-a fost frică, să nu clacheze, ăsta a fost scopul meu. M-a trimis Dumnezeu să trimit iubrire cuiva care avea nevoie. Chiar dacă nu ești împreună cu o persoană, trebuie să știi să faci și să dorești binele. Așa am simțit eu înautrul meu cea mai mare satisfacție vreodată. Noi suntem despărțiți până la urmă, de data asta nu mai am nicio îndoială”, a mărturisit Livian.

Șocată de decizia pe care Livian și Bianca au luat-o, Andreea Mantea nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Ba chiar, prezentatoarea TV i-a rugat pe cei doi concurenți să se mai gândească și să revină asupra decizie lor. Din păcate, însă, Bianca și Livian sunt hotărâți să plece din casa Puterea Dragostei. (VEZI ȘI: REACȚIA LUI LIVIAN DUPĂ CE S-A VEHICULAT CĂ TATĂL LUI, NELSON MONDIALU’, AR FI PLĂTIT PENTRU APARIȚIA FILMULEȚELOR CU BIANCA DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI”. “TATA…”)

„Aș vrea să te întreb. Voi doi v-ați hotărât să plecați acasă? Livian, voi doi v-ați cunoscut aici, tu-mi spui mie acum că ai înțeles, acum când situație nu e bună, și că alegi să pleci. Ce se va întâmpla când veți ajunge în România? Sentimentele tale s-au stins?”, i-a întrebat Andreea Mantea pe cei doi concurenți.