Andreea Ilie ne face să uitam de pandemie cu „Bella Ciao”: ”A devenit un imn al rezistenței!” VIDEO

Publicat: 08/05/2020 | 16:02

În plină pandemie de coronavirus, Andreea Ilie și M.A.N. au dat frâu liber imaginației și au realizat mixul “Bella Ciao”, pe care îl lansează la casa de discuri și de producție Norvis Music. (CITEȘTE ȘI: 1 MAI ÎN STIL AFRICAN! LAURETTE DĂ LOVITURA CU NOUA PIESĂ, ALĂTURI DE KC POZZY. PRIMELE DECLARAȚII ALE MULATREI)

Andreea Ilie este cea mai cunoscută mezzosoprana pop-opera din Romania, fiind un artist liric al Operei Naționale Române din București. A participat la campania „Oprește barbaria, salvează ciocârlia!”, unde a interpretat rolul solistei împușcate pe scena, din aria „Lascia Ch’Io Pianga”, intrând în posesia trofeului de aur. Tânăra a câștigat și numeroase premii de miss, fiind un model de succes.

NU RATA: BERE GRATIS LANSEAZĂ O PIESĂ DESPRE IZOLARE, BUCURII, AMINTIRI ȘI NERĂBDARE, “DOAMNE, CE E CU NOI?”!!

Andreea Ilie a mai lansat în trecut piese ca: „Se Si Perde Un Amore”, „Devotion”, “Nu mai e Timp”, alături de Dan Bittman, „Wishing You Were Somehow Here Again”, iar pe viitor ne pregătește „Amor, Amor”, o colaborare cu Sean Norvis.

„Autoizolarea a scos tot ce-i mai frumos din noi. Eu fredonam zilnic, alături de prietenii mei, Bella Ciao, din serialul Casa del Papel, și am realizat că a devenit un imn al rezistenței și pentru cei care stăm acasă. Am profitat de inspirație și de timpul pe care îl am acum la dispoziție și am înregistrat un mix plin de viață”, a declarat Andreea Ilie.

VEZI AICI: PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! IOANA DICHISEANU A LANSAT PRIMA PIESĂ DINTR-UN MEGA-PROIECT FADO!

M.A.N., pe numele său real Marian Zlotowicz, este un compozitor de muzică electronică din Kluczbork, Polonia, iar piesele lui au fost incluse anul trecut pe compilații precum: „Amsterdam 2019”, „Ibiza Closing Parties”, „Best of EDM”, „Deep House Selections” și „Deep House Ibiza 2020”.

Începând de vineri, 8 mai, piesa este disponibilă în toate magazinele digitale.