Andreea Esca va fi cea mai bogată pensionară! Ce sumă va primi, după ce se va retrage de la Pro TV

Publicat: 14/02/2020 | 12:29

Cu o activitate de peste 30 de ani în televiziune, Andreea Esca, considerată deja imaginea Pro TV, se mândrește și beneficiază, totodată, de un salariu enorm, față de multe alte prezentatoare din România, ceea ce ne duce cu gândul că și pensia acesteia va fi pe măsură.  

În vârstă de 48 de ani, Andreea Esca este la pupitrul știrilor Pro TV de la înființarea postului, respectiv anul 1995. De atunci, prezentatoarea a evoluat și a acumulat un salariu considerabil în Media Pro.  Astfel că, de mulți ani se vehiculează că îndrăgita vedetă TV a ajuns să aibă un salariu de circa 40.000-50.000 de euro. Drept pentru care, pensia acesteia s-ar clasa undeva la 10.000 de euro pe puțin.

Totuși, din cauza speculațiilor și a sumelor enorme apărute în presă în ceea ce privește salariul iubitei jurnaliste, șefii acesteia ar fi decis să-i taie din venituri, ajungând la aproape 5.000 de euro pe lună. O diferență colosală, ce-i drept.

Andreea Esca a vorbit anul trecut, în cadrul unui eveniment de tehnologie, despre activitatea sa de jurnalist și a adus în discuție chiar și retragerea acesteia din televiziune.

„Când totul trece pe online și digital, eu mai tipăresc o revistă” a spus Andreea Esca. Vedeta Pro TV a precizat că nu-i plac planurile pe 5 ani și nici măcar cele pe termen scurt. „N-am avut niciodată nici măcar un plan pe 5 zile” a spus Andreea Esca atunci.

Andreea Esca este un jurnalist care iubește această profesie atât de mult încât vrea să o experimenteze în toate formele ei. Datorită faptul că în zilele noastre comunicarea online este din ce în ce mai prezentă, vedeta TV a dat naștere unei noi provocări: revista AListMagazine.ro, pe care aceasta o administrează de câțiva ani.