Andreea Esca, schimbare bizară de look! Știrista Pro TV A apărut așa la o petrecere și invitații au râs în hohote

Publicat: 14/02/2020 | 09:12

Pe Andreea Esca o știe toată lumea. Este mamă cu normă întreagă, soție perfectă și una dintre cele mai bune moderatoare de știri de la noi. Chiar dacă până acum s-a afișat mereu în aceeași manieră, cu aceeași tunsoare și un make-up discret, de curând, știrista de la Pro TV și-a uimit fanii cu îndrăzneala de care a dat dovadă. 

Andreea Esca a reușit să-și uimească fanii cu noua schimbare de look. Stați, căci nu este vorba de ceva permanent, ci doar de o nebunie de moment! Mai exact, Andreea Esca a fost prezentă la petrecerea de fițe a Sânzianei Negru, acolo unde mai multe vedete și-au făcut apariția. Și, pentru că vloggerița a impus o tematică inedită, look-ul anilor 90, toți invitații s-au conformat.

Pentru o asemenea ocazie, Andreea Esca a decis să capteze toate privirile. Mai exact, vedeta de la Pro TV s-a costumat în Dolly Parton și a fost ruptă fix din peisajul anilor 90, spre surprinderea tuturor celor prezenți la petrecere, care nu au avut cum să nu o remarce pe știristă. Îmbrăcată cu un palton cu animal print și o rochie de culoare albastru electric, Esca a făcut furori!

Dar, stați așa! Piesa de rezistență de-abia acum vine! Andreea Esca a purtat o perucă blondă, cu breton, coafată în bucle lejere, care completa look-ul anilor 90. Mai mult, Andreea Esca a purtat și o pereche de ochelari în ton cu ținuta și a accesorizat întreaga imagine cu un aparat radio de pe timpuri.