Andreea Esca, mesaj sfâşietor despre părinţii săi! Ce s-a întâmplat cu ei în timpul crizei de coronavirus

Publicat: 21/03/2020 | 10:28

Andreea Esca a transmis public un mesaj sfâşietor despre părinţii săi! În doar câteva cuvinte, a dezvăluit ce se întâmplă cu mama şi tatăl ei în timpul crizei provocată de noul coronavirus (SARS-CoV-2). Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a fost copleşită de numărul comentariilor primite de la apropiaţi, printre care se numără şi vedete, dar şi din partea fanilor.

Citeşte şi: Moment cutremurător pe 13 martie 2019 la Pro TV! Ce a spus Andreea Esca în urmă cu un an de coronavirus

Andreea Esca, mesaj sfâşietor despre părinţii săi

Andreea Esca şi părinţii săi locuiesc în case diferite în această perioadă critică pe care o traversează întreaga omenire din cauza pandemiei de COVID-19. Într-o postare făcută în urmă cu câteva ore, prezentatoarea a urcat pe Instagram o poză în care apare, iar pe aceasta este scris atât numele său, dar şi următorul mesaj sfâşietor: “#miedordepărinţi”. Vedeta de la Pro TV are o relaţie specială cu mama şi tatăl său şi le este foarte greu să stea separaţi în aceste săptămâni. Dumitru Esca a împlinit 81 de ani pe 31 octombrie 2019.

Imaginea Andreei Esca a fost însoţită de următoarea provocare: “Ţie de ce/cine ţi-e dor în această perioadă? O campanie @alistmagazine ? #joinus #miedordenoi”. Printre vedetele care au răspuns după ce a fost lansată campania emoţionantă se numără şi Elvira Deatcu. Cunoscuta actriţă i-a lăsat Andreei Esca următoarea mărturisire: “De părinţi!… Şi dorul devine mai acut atunci când vorbim la telefon şi ei joacă optimismul!… Iar mama se oferă să-mi facă tort de ziua mea: «Ţi-l las la poartă, nu ne-mbrăţişăm, dar măcar te vedem din curte». În curând, mama împlineşte 70, iar tata, 80… ar fi frumos să fim cu ei, dar…”.

Andreea Esca i-a emoţionat enorm pe mulţi cu această postare despre părinţii săi © Instagram
Andreea Esca i-a emoţionat enorm pe mulţi cu această postare despre părinţii săi © Instagram

Nu rata: Andreea Esca, un nou proiect. Ce va face vedeta Pro TV în următoarea perioadă

Şi actriţa Olimpia Melinte, care joacă în serialul  “Vlad”, s-a destăinuit. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, ea a scris următorul mesaj: “Îmi e dor de mama care e la Iaşi şi… de cafeaua aia bună pe care obişnuiam să mi-o iau în fiecare dimineaţă, după ce îl lăsam pe Sasha la grădiniţă. Şi să conduc îmi e dor!”. Andreea Esca i-a răspuns şi i-a zis: “Olimpia Melinte, o să fie bine în final dacă avem grijă un pic…”.

Andreea Esca, mărturii despre relația pe care o avea cu tatăl ei în copilărie

Într-un mesaj pe care l-a scris în 2018 cu ocazia zilei de naştere a tatălui ei, pe lângă numeroasele gânduri emoţionante, prezentatoarea a explicat ce fel de relație avea cu “sărbătoritul” în copilărie.

 “Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureșți. Așa aș fi început, în copilărie, o compunere despre tată. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveșți.

Tata a lucrat aproape toată viața pe «șantierele patriei» pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (…) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a mai dezvăluit vedeta de la Pro TV pe siteul personal alistmagazine.com.

Află şi: Andreea Esca, făcută de rușine de fiul ei. Ce lecție i-a dat prezentatoarea Știrilor Pro TV lui Aris

Dumitru Esca se înțelege de minune cu Aris şi Alexia Eram

 “Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!”, a concluzionat prezentatoarea TV.