Andreea Esca, făcută de rușine de fiul ei. Ce lecție i-a dat prezentatoarea Știrilor Pro TV lui Aris

Publicat: 28/12/2019 | 12:57

Andreea Esca a fost provocată de Andrei Aradits să gătească împreună cu familia sa în cadrul unei reclame realizată pentru un supermarket. Cei care s-au ocupat de prepararea bunătăților au fost prezentatoarea Știrilor Pro TV și soțul ei, Alexandre Eram, iar copiii lor au aranjat masa. Desigur, la un moment dat Aris și Alexia Eram le-au dat o mână de ajutor părinților. În timpul filmărilor, fiul Andreei Esca a făcut o dezvăluire rușinoasă despre aceasta, iar ea i-a dat o lecție imediat.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Andreea Esca și Alexandre Eram cu Mario Fresh, iubitul fiicei lor

Andreea Esca, făcută de rușine de fiul ei, Aris

Cu șorțurile pe ei, Andreea Esca, soțul și copiii lor s-au pus pe treabă. Carismatica vedetă de la Pro TV a pregătit o tartă cu praz și o tartă cu mere, realizată după o rețetă franțusească.

“După care Alex o să facă un curcan la cuptor, că el știe cu curcanul. Un curcan umplut și frumos, și așa… rumenit. Și pe urmă vin eu cu desertul. Fac «Tarte Tatin», adică o tartă cu mere, franțuească, foarte bună”, a mărturisit Andreea Esca.

Soțul prezentatoare a explicat pe scurt istoria acestui desert: “La Tarte Tatin, de fapt, a fost a fost inventată într-un restaurant din Franța, care se numea «Tatin» și de atunci a rămas «Tarte Tatin»”.

După ce Alexandre Eram a pus curcanul la cuptor, el împreună cu soția sa și Andrei Aradits s-au retras în living, iar Aris și Alexia Eram au rămas în bucătărie să întindă aluatul pentru tarta cu mere… Ei n-au rămas singur pentru mult timp, pentru că Andreea Esca s-a temut să nu-i strice desertul și a mers la ei. Când a văzut-o, fiul său a făcut o glumă savuroasă la adresa sa.

“Vorbeam de tine că știi să faci doar trei feluri (n.r.: de mâncare). Tartă cu mere… dar măcar pe astea trei pe care știi să le faci, măcar sunt foarte bune”, a spus Aris Eram.

“Și omletă”, a completat Alexia Eram.

“Păi, uite așa trebuie să faceți și în viață. Măcar faci un lucru, dar bine! Decât 100 și așa… mediocru”, i-a zis prezentatoarea Știrilor Pro TV fiului ei, Aris.

Citește și: Andreea Esca a dezvăluit cu ce lucru o scoate din pepeni fiica sa, Alexia Eram. Orice mamă cedează în asemenea situație

“Și eu știu foarte bine să gătesc, a afirmat în glumă fiica vedetei

“Și ce ai vrut să spui cu asta?”, a reacționat Andreea Esca.

“Doar așa, am vrut să mă dau mare că știu să gătesc”, a spus cu zâmbetul pe buze Alexia Eram.

Citește și: Andreea Esca s-a rupt în figuri pe melodii hip-hop & Rap românesc! Vedeta Pro TV s-a așezat la platane într-un club din București

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.