Andreea Esca este în doliu! Unul dintre cei mai buni cameramani din România a murit. Cauza decesului

Publicat: 22/03/2020 | 14:19

Andreea Esca şi  colegii ei de la Pro TV sunt în doliu Unul dintre cei mai buni cameramani din România a murit. Fostul jurnalist a lucrat cu numeroase vedete, printre care se numără: cunoscuta prezentatoare a Ştirilor Pro TV, Cătălin Radu Tănase, dar şi reporterii de pe politică, dar și cei de război.

Citeşte şi: Andreea Esca, mesaj sfâşietor despre părinţii săi! Ce s-a întâmplat cu ei în timpul crizei de coronavirus

Gabriel Crețean, cameramanul preferat de Andreea Esca, a murit

Gabriel Crețean, unul dintre cei mai buni și mai cunoscuți camerani de la noi din țară, a murit. Vestea tristă a fost făcută publică de una dintre fostele colege cu care a lucrat la Pro TV. Până la redactarea acestui articol, Andreea Esca nu postase niciun mesaj în memoria fostului ei coleg cu care avea o relaţie specială.

Află şi: Mărturisiri copleşitoare după moartea lui Gabriel Crețean, unul dintre cei mai buni cameramani din România

Conform unor surse, fostul jurnalist era bolnav de ceva vreme, iar în urmă cu câțiva ani suferise și un transplant de ficat. Deocamdată, nu se ştie cauza decesului… însă, această situaţie delicată i-a şocat pe mulţi dintre apropiaţi, mai ales că, în ultima perioadă, el fusese văzut prin televiziune, și nu părea că are probleme grave.
Gabriel Crețean, unul dintre cei mai buni cameramani din România, a murit
Gabriel Crețean, unul dintre cei mai buni cameramani din România, a murit. El era preferatul Andreei Esca

Mesaje copleşitoare după moartea lui Gabriel Creţean

“Dumnezeu să te ierte, Gabi Creţean! Odihnă veşnică” este mesajul transmis public de Ovidiu Oanţă, unul dintre foştii colegi ai îndrăgitului cameraman.

Un alt apropiat a aşternut pe contul său de Facebook: “Offf, ce veste tristă… Dumnezeu să-l ierte pe Creţean Gabriel, unul dintre cei mai buni operatori de la Pro TV. Mai rar un asemenea om. O să-mi aduc aminte cu plăcere de miștourile tale… 😔”.