Andreea Esca, emblema PRO TV, nu copiază modelul celorlalte vedete din televiziune! Fără filtre, cu ridurile…

Publicat: 12/12/2019 | 10:45

Andreea Esca reprezintă, fără îndoială, emblema PRO TV-ului! Lucrează în trustul de pe Pache Protopopescu încă de la înființarea acestuia, iar de atunci, pas cu pas, și-a atras milioane de telespectatori care-i sunt fani. Ce o deosebește pe vedeta de la PRO TV de celelalte vedete?

Andreea Esca se machiază, firesc, de câte ori apare pe micul ecran, când prezintă știrile de la PRO TV. Doar că știrista nu se atinge de farduri atunci când nu mai are treabă cu serviciul de la televiziune. Este naturală! Asta în ciuda faptului că are o afacere cu produse de beauty și make-up.

Andreea Esca apare natural pe rețelele de socializare, acolo unde tenul ei nu suferă modificarea dată de filtre. Vedeta nu-și ”șterge” ridurile, așa cum se întâmplă cu majoritatea vedetelor din showbiz.

Cea mai recentă fotografie a ei îi lasă la vedere ridurile din jurul ochilor, câteva pete și alunițe, trei cute pe obraji și cearcăne firești. Sprâncenele sunat naturale, iar pleoapele și buzele sunt neatinse de farduri sau ruj, scrie click.ro.

Salutul celebru al Andreei Esca

Andreea Esca și-a început cariera la PRO TV pe 1 decembrie 1995, atunci când, de fapt, a fost inaugurat și postul de televiziune. „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”, spunea Andreea, salutul rămas celebru și gustat din plin de telespectatori.