Andreea Esca a explicat de ce nu mai poartă verigheta de câteva săptămâni: „Nu mai…”

Publicat: 18/04/2020 | 14:49

În ultima vreme fanii Andreei Esca s-au tot întrebat de ce vedeta nu mai portă nici verigheta, nici inelul de logodnă. Pentru a nu îi ține în suspans, vedeta le-a explicat admiratorilor său ce a determinat-o să le scoată de pe deget.

În această perioadă de criză, prezentatoarea de știri de la PRO TV s-a izolat, precum multe vedete de la noi, la domiciliu. La rândul ei, a avut răgazul necesar pentru a petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi.

În același timp, prezentatoarea TV s-a arătat foarte încântată să deschidă și sertarul cu amintiri. Acest detaliu a fost observat de către fani și din cea mai nouă postare a jurnalistei.  Concret, Andreea Esca a decis să nu mai poarte nici verigheta, nici inelul de logodnă din motive care țin de igienă.

Explicația vedetei

Andreea Esca a oferit rapid și o explicație pentru faptul că a renunțat să mai poarte verigheta. În cea mai nouă postare făcută pe rețelele sociale, aceasta poate fi văzută cu o altă bijuterie pe inelar.

„Nu port nici un inel în această perioadă, dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi, Claudia Panturoiu, Magda Mușat, și m-am gândit că ar merge perfect pentru campania noastră. Mi-e dor de noi”, a fost mesajul ce a însoțit fotografia din mediul virtual.