Andreea Esca a divorțat în secret? De ce s-a afișat știrista de la Pro TV fără verighetă

Publicat: 21/06/2020 | 11:02

De-a lungul timpului, Andreea Esca a fost extrem de discretă cu viața ei personală, astfel că nu mulți sunt cei care cunosc detalii legate de căsnicia sa. Recent, știrista de la Pro TV s-a afișat fără verighetă, iar oamenii au început să se întrebe dacă nu cumva a divorțat în secret.

Fanii Andreei Esca au fost puși pe gânduri de vedetă, după ce aceasta s-a afișat la un eveniment fără verighetă pe deget. Cei mai mulți dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva știrista de la Pro TV a divorțat în mare secret, însă pot sta liniștiți, căci mariajul dintre Andreea Esca și Alexandre Eram este lapte și miere, ca la început.

NU RATA – CUM ÎL CONSOLEAZĂ FIICA ANDREEI ESCA PE MARIO FRESH, DUPĂ CE A FOST BĂTUT CRUNT LA MARE: ”IUBIRE 24 H”

De ce a renunțat Andreea Esca la verighetă

Prezentă recent la un eveniment, Andreea Esca le-a dat de gândit tuturor atunci când s-a afișat fără verighetă. Cu toate acestea, știrista de la Pro TV a avut un motiv întemeiat: mai exact, faptul că în această perioadă este recomandat să nu purtăm bijuterii, pentru a evita răspândirea infectării cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI – ALEXIA ERAM A MAI „JUCAT PERICULOS”! FIICA ANDREEI ESCA A AVUT O RELAȚIE CU FIUL TERORISTULUI OMAR HAYSSAM

„Mă bucur că a ieşit bine evenimentul, că nu a plouat. În perioada de izolare am avut mare noroc că jurnalul s-a ţinut în continuare, deci practic programul meu nu a fost foarte schimbat, doar că nu m-am mai întâlnit cu aceiaşi colegi în fiecare zi. A fost greu, pentru că nu eşti obişnuit să nu fii alături de cei dragi, fizic vorbind. Încă nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget, nu am nici un fel de bijuterie pe mâini, ca să nu le scot şi să le pun toată ziua”, a spus Andreea Esca într-un interviu pentru Click.