Andreea Esca a dezvăluit ce emisiune va prezenta după ce pleacă de la pupitrul Știrilor Pro TV

Publicat: 29/12/2019 | 09:30

Prezentă în cadrul unui show culinar, Andreea Esca a dezvăluit ce emisiune își dorește să prezinte după ce pleacă de la pupitrul Știrilor Pro TV. Carismatica vedetă a mărturisit și una dintre dorințele arzătoare pe care le are în Noul An, 2020. Fiul ei, Aris Eram, are un an de foc, pentru că el va susține examenul maturității vara viitoare.

Citește și: Andreea Esca, făcută de rușine de fiul ei. Ce lecție i-a dat prezentatoarea Știrilor Pro TV lui Aris

Andreea Esca, despre emisiunea pe care și-ar dori să o prezinte

Andreea Esca și familia sa au acceptat provocarea lui Andrei Aradits de a pregăti masa în cadrul unei emisiuni-reclamă. Ea împreună cu Aris, Alexia și Alexandre Eram au gătit trei rețete delicioase și… în timp ce bucătăreau, au depănat amintiri și au făcut dezvăluiri surprinzătoare. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, vedeta de la Pro TV a spus ce emisiune i se pare că i s-ar potrivi și pe care ar prezenta-o cu plăcere… înainte sau după ce ar pleca de la pupitrul știrilor, unde stă de mai bine de 20 de ani.

“Știi că erau alea… «Dacă doriți să revedeți»?! Aici vreau să fiu, la emisiunea «Dacă doriți să revedeți cu Andreea Esca»”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Ce își dorește Andreea Esca și familia ei de la anul 2020

“Eu la anul aș vrea să îmi pun în ordine viața. Nu sunt deloc organizată”, a afirmat Andreea Esca.

“Nici eu”, a mărturisit Alexia Eram.

“Da, nu sunt deloc organizată și vreau să mă organizez mai bine, pentru că fac mult prea multe lucruri”, a completat carismatica prezentatoare a Știrilor Pro TV.

“La anul vreau să învăț bine și să iau  BAC-ul”, a zis Aris Eram.

“Hai mă, lasă prostiile. Cum o cheamă?”, a insistat Andrei Aradits.

“El chiar are BAC-ul la anu’”, a spus Andreea Esca.

Soțul vedetei a spus și el una dintre dorințele pe care le are pentru 2020.

“La anul, Andrei, să știi că și eu vreau să progresez pe social media. Vreau să trec de la un like, pe care îl am de… foarte mult timp la patru”, a glumit Alexandre Eram.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.