Andreea Berecleanu revine la Pro TV după ce a renunțat la postul de la Antena 1?! Declarațiile făcute pentru fani

Publicat: 21/02/2020 | 08:20

“Andreea Berecleanu revine la Pro TV după ce a renunțat la postul de la Antena 1?!” – este una dintre întrebările care au apărut în inimile apropiaților, dar mai ales în cele ale fanilor vedetei. Într-un interviu special, fosta prezentatoare a vorbit despre schimbarea majoră apărută acum în cariera sa.

Citește și: Andreea Berecleanu întoarce armele către Antena 1: “Cei care distrug până la autodistrugere”

Andreea Berecleanu revine la Pro TV după ce a plecat de la Antena 1?!

Îndrăgita Andreea Berecleanu a fost copleșită de numărul impresionant de mesaje publice și private primite în ultimele două zile. Iar printre acestea s-au numărat și câteva în care i s-a mărturisit că publicul își dorește să o revadă în grila postului de televiziune Pro TV, după cum puteți vedea în colajul de mai jos. Recent, ea a oferit primele declarații despre plecarea ei neașteptată de la Antena 1, însă, nu a dezvăluit nimic din planurile sale profesionale. Astfel… dacă va fi sau nu în curând colegă cu Andreea Esca… rămâne de văzut!

Citește și: Andreea Esca va fi cea mai bogată pensionară! Ce sumă va primi, după ce se va retrage de la Pro TV

“Dacă privesc înainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație TV. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest «încotro» este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu pentru jurnaliștii revistei ELLE.

Unii dintre fani i-au mărturisit Andreei Berecleanu că își doresc ca ea să se întoarcă la Pro TV © Facebook
Unii dintre fani i-au mărturisit Andreei Berecleanu că își doresc ca ea să se întoarcă la Pro TV © Facebook

Andreea Berecleanu, viață pe cont propriu de la 18 ani

“M-am întreținut singură, din salariul pe care îl aveam. Cu părinții mă vedeam tot timpul, dar aveam un program destul de dur, pentru că aveam facultate, aveam și job full time, trebuia să și studiez, trebuia să ajung și la bibliotecă, nu era simplu. Cu siguranță, dacă voiam o mâncare caldă, asta mă aștepta acasă la ai mei. Plecarea a fost un semn de independență pentru mine, dar ai mei mă așteptau oricând, cu mare drag și cu dragoste, acasă”, a mărturisit Andreea Berecleanu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie 2016. Cei doi au spus: “Da!” în fața ofițerului stării civile, care a fost Gabriela Firea, primarul Capitalei. Ceremonia lor s-a dorit a fi una discretă, ferită de ochii presei și ai publicului, astfel că la eveniment au fost doar familia și prietenii foarte apropiați.

“Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie. Puțini sunt cei care cunosc începuturile poveștii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin și cum a reușit să te cucerească? Eu cred că nu sunt nici măcar puțini. Începuturile le știm doar noi doi și așa vor rămâne. În viață avem parte de revelații, de momente unice, de povești de nepovestit, oricât ar fi de frumoase. Dacă voi scrie o carte autobiografică, poate că se va ști. Dacă voi scrie o ficțiune, poate se va bănui. Dacă nu voi scrie, va rămâne povestea noastră, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Viva!.