Andreea Berecleanu își împarte timpul între copii și clinica soțului după ce a divorțat de “Observator”

Publicat: 18/06/2020 | 23:48

Afacerile au început să miște, după ce starea de urgență impusă de autorități din cauza pandemiei de coronavirus le blocase aproape pe toate. Motiv de bucurie pentru Andreea Berecleanu, nimeni alta decât fosta vedetă a Observatorului, de unde s-a retras în urmă cu aproape patru luni. Acum, ea este mai mult timp alături de Constantin Stan, soțul ei, celebrul ”magician” al operațiilor estetice. Are trei clinici, pe ușa cărora pusese lacătul. Acum a redeschis una dintre ele, iar Andreea este prima care îi dă o mână de ajutor. CANCAN.RO a filmat-o și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BERECLEANU ÎL CHEAMĂ PE FOSTUL SOȚ LA JUDECATĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE. MOTIVUL ESTE…)

Era vedeta Antenei, dar nemulțumirile de ordin redacțional au făcut-o să-și dea demisia, după ani în care și-a construit un nume greu. Andreea Berecleanu a fost fermă într-o zi din februarie, când a lăsat Observatorul pe care-l prezenta fără experimentatul „comandant”. Andreea s-a retras acasă, unde se ocupă, pentru că timpul îi permite, de Eva și Petru, cei doi copii pe care-i are cu Andrei Zaharescu. Dar, pentru că afacerile au început să miște, Costantin Stan, soțul ei, a dat drumul la una dintre cele trei clinici de chirurgie estetică. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A RECÂȘTIGAT NUMELE ÎN INSTANȚĂ! TRIBUNALUL BUCUREȘTI A DECIS CĂ…)

Andreea Berecleanu îi supraveghează pe cei doi angajați ai benzinăriei care lucrează la mașina ei

„Este o limită în toate. Este un prag care ține de bun simț, de decență, de responsabilitate. Iar medicii trebuie să fie un prim exemplu pentru societate. Soțul meu, dr. Constantin Stan, are un business privat, complet transparent, așa cum mulți dintre voi știți deja. Un spital în Bacău cu mai multe specialități și două clinici în București. Toate au profil principal chirurgia și medicina estetică. Investiția este exclusiv a lui și are în spate doar muncă imensă de peste 30 de ani în privat, de la 8 dimineața până la 12 noaptea”, scria vedeta. Care anunța motivul pentru care soțul ei își închidea clinicile în perioada pandemiei.

Andreea Berecleanu, o mână de ajutor soțului estetician

Dar acum e altceva. Iar Andreea participă chiar bine de tot la afacerea pe care, după cum a spus, soțul ei a pus-o pe picioare de unul singur. Am surprins-o într-o zi în care a ajuns foarte repede la cabinetul din zona de Nord, iar acolo i-a dat o mână de ajutor celui care a operat zeci de vedete. După ceva timp, Andreea a ieșit de la cabinet și a părut că s-ar îndrepta spre casă. Doar că a mai avut ceva de rezolvat. Și-a amintit la fix și a tras, atunci, de volan. Mașina a cotit într-o benzinărie. Imediat, doi angajați au sărit în ajutorul celei care a fost până de curând piesa de rezistență a Observatorului. (AFLĂ ȘI: ANDREEA BERECLEANU REVINE PE “STICLĂ”. UNDE VA PUTEA FI VĂZUTĂ ALĂTURI DE FIICA EI, EVA. “AM FILMAT PENTRU COLEGII DE LA…”)

Unul dintre ei a apucat să-i șteargă geamurile, la foc automat. În timp ce al doilea i-a îndeplinit a doua dorință Andreei: presiunea la roți, de care fosta prezentatoare era nemulțumită. Cei doi și-au rezolvat treburile sub atenta supraveghere chiar a Andreei Berecleanu, pe care, la un moment dat, a „furat-o” acțiunea. După ce s-a rezolvat totul, Andreea le-a mulțumit celor doi, a plătit, apoi s-a retras, în siguranță, acasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)