Andreea Berecleanu, în doliu! Fosta prezentatoare a făcut anunțul trist pe contul de socializare

Publicat: 27/04/2020 | 22:52

Andreea Berecleanu este extrem de afectată după pierderea unui om pe care îl cunoaște de mai bine de 15 ani. Fosta prezentatoare a dat anunțul trist al morții unui producător cu care aceasta a lucrat aproape pe toată perioada carierei sale în televiziune.

Cristian Paveslescu a încetat din viață astăzi după amiază. În luna ianuarie, producătorul a fost diagnosticat cu o tumoră la vezică. Din nefericire, boala a evoluat extrem de repede, iar tratamentul nu a mai dat niciun randament.

Fosta prezentatoare a rămas profund afectată după ce a intrat pe profilul producătorului pe Facebook să vadă ce a mai postat și a zărit la fotografia de coperta  o imagine cu ea de la pupitrul de știri. Andreea Berecleanu s-a întristat teribil și a scris un mesaj emoționant în memoria lui Cristian Pavelescu.

CITEȘTE ȘI: Așa mamă, așa fiică! La 18 ani, fiica Andreei Berecleanu s-a tranformat într-o bombă sexy! Imagini HOT cu tânăra

„Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003, l-am avut producator sute de jurnale, aveam multe afinitati. Nu ne lega doar o conversatie despre job, aveam si alte discutii despre viata. Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte sa ne fi contrazis profesional, era si greu sa-i contesti sau sa-i corectezi stiinta si talentul. Ele veneau in primul rand din educatie. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli. Pentru ca avea rabdarea, dorinta si priceperea de a face o capodopera din orice stire.

Din punct de vedere vizual, isi dorea sa obtina maximum de emotie. Ultima conversatie avuta a fost anul acesta, dupa un jurnal. Mi-am dat seama ca eram pe aceeasi lungime de unda, priveam la fel lucrurile. Simteam unde s-a gresit in jurnal, unde putea fi mai bine sau unde a fost extraordinar. Si de multe ori faceam haz de necaz, zambeam complice. Nu am stiut ca avea o suferinta, nu a vrut sa o impartaseasca pentru a nu deranja, a nu se victimiza. Zefi a avut multa forta, forta binelui. Si asa va ramane in amintirea mea, un om demn.

Astazi, la aflarea tristei vesti, am vrut sa vad ce a mai postat de curand pe pagina lui de fb. Si am dat de o imagine cu mine in regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun si drept. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe Facebook de Andreea Berecleanu în urmă cu puțin timp.