Andreea Berecleanu îl cheamă pe fostul soț la judecată în Săptămâna Mare. Motivul este…

Publicat: 14/04/2020 | 23:56

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din mass-media, iar divorțul lor a luat pe neașteptate pe toată lumea. Cu toate că s-au despărțit în urmă cu aproximativ șapte ani, cei doi se pare că nu și-au încheiat socotelile. Drept dovadă stă acțiunea din instanță, pe care a înaintat-o, chiar în Săptămâna Mare, fosta prezentatoare de la Observator. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN RĂZBOIUL DINTRE ANDREEA BERECLEANU ȘI ANTENA 1!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoate legate de conflictul foștilor soți Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. (NU RATA: RĂZBOIUL CONTINUĂ ÎNTRE ANTENA 1 ȘI ANDREEA BERECLEANU! CE REPLICĂ A DAT POSTUL TV, DUPĂ DECLARAȚIILE VEDETEI DESPRE TELEDON)

Disputa dintre cunoscuta fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1, Andreea Berecleanu, și fostul ei soț, actualul consul general în Africa de Sud, Andrei Zaharescu, este departe de a se fi încheiat, cu toate că au trecut șapte ani de când s-au despărțit. Cu toate că divorțul s-a produs într-o oarecare liniște, cei doi anunțând că se despart în mod amiabil, acum totul a luat o altă întorsătură.

Chiar în Săptămâna Mare, Andreea Berecleanu i-a deschis proces de partaj fostului soț. Acțiunea a fost înaintată la Judecătoria Sectorului 1 din București și are ca obiect: partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial. (VEZI ȘI: ANDREEA BERECLEANU A RECUNOSCUT, ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL MOTIV AL PLECĂRII DE LA ANTENA 1: „NU AM ACCEPTAT SĂ…”)

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu nu și-au încheiat socotelile nici la 7 ani de la divorț

Andreea & Andrei, o dispută care continuă!

„Războiul” dintre cei doi a pornit în urmă cu câțiva ani, de la plata pensiei alimentare. Fosta prezentatore de la Observator i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare. Acesta ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu. (VEZI ȘI: MINORE ȘANTAJATE CU IMAGINI XXX PÂNĂ AJUNG ÎN PRAGUL DISPERĂRII. “SUNT MII DE FETE DIN ROMÂNIA CARE…”)

La rândul său, Andrei Zaharescu i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6.000 de lei. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu ar fi intenționat să o execute silit pe Andreea Berecleanu.

„Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial

Andreea Berecleanu a decis, acum câțiva ani, că e momentul să spună adevărul despre căsnicia eșuată.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la un post TV.

Andreea Berecleanu își cheamă fostul soț în instanță

S-a căsătorit cu medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie 2016. Cei doi au spus „Da!” în fața Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Căsătoria dintre Andreea Berecleanu și doctorul Constantin Stan s-a dorit a fi una discretă, ferită de ochii presei și ai publicului, astfel că la eveniment au fost doar familia și prietenii foarte apropiați. (NU RATA: ȘEFUL MILIONAR AL LUI ALEX BODI, DETURNAT DE POLIȚIE ÎN DRUM SPRE VILA FOSTULUI IUBIT AL LOREDANEI (EX-TRIDENT) + IMAGINI DIN AVIONUL PRIVAT ȘI ADEVĂRATUL MOTIV AL DEPLASĂRI)

”Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie.

(…) Începuturile le știm doar noi doi și așa vor rămâne. În viață avem parte de revelații, de momente unice, de povești de nepovestit, oricât ar fi de frumoase. Dacă voi scrie o carte autobiografică, poate că se va ști. Dacă voi scrie o ficțiune, poate se va bănui. Dacă nu voi scrie, va rămâne povestea noastră”, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Viva!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)