Andreea Berecleanu, departe de familie din cauza coronavirusului: „A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine”

Publicat: 22/03/2020 | 11:32

Andreea Berecleanu a înțeles efectele devastatoare pe care noul virus le poate avea, așa că face tot ce poate să se protejeze pe ea și pe cei dragi, chiar dacă acest lucru nu e tocmai ușor. Vedeta are o relație extrem de apropiată de mama și bunica sa, iar din cauza faptului că virusul este mai dăunător celor în vârstă, a încercat să se țină departe de cele două.

Andreea Berecleanu a respectat toate regulile pe care autoritățile le-au impus în legătură cu noul coronvirus. A stat în casă și nu a luat contact cu alt  persoane, nici cu mama sau bunica ei. Chiar dacă îi este foarte greu să stea departe de ele, Andreea vrea să le protejeze, mai ales pentru că persoanele în vârstă sunt cele mai vulnerabile în această perioadă. (CITEȘTE ȘI: ZANDREEA BERECLEANU, ÎNCĂ UN MESAJ DUPĂ CE A PLECAT DE LA ANTENA 1. “ASTA CRED EU DESPRE VOI ȘI ȘTIU CĂ SUNTEȚI MULȚI!” ELOGII LA ADRESA FANILOR)

„A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine”

Ieri însă, Andreea Berecleanu a reuși să își vadă pentru câteva clipe bunica. Într-o scurtă plimbare vedeta a trecut prin fața casei bătrânei, care a ieșit pe balcon și a asigurat-o că totul este bine.

„Ea este bunica mea de 93 de ani. Stă în casă și nu am vizitat-o de aproape două săptămâni. Ieri am ieșit doar la cimitir la tata (n.r. a decedat în urmă cu doi ani și jumătate) nu era nimeni. Biserica Cuțitul de Argint, din curtea cimitirului, avea un eșafodaj în față, probabil pentru slujba de dimineață. Am plecat și în drum spre casă, am trecut prin fața apartamentului să o văd. A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine. Bunica mea e bine, mama la fel. Să avem grijă de ei, de ai noștri, dar și de noi, fiecare așa cum poate”, a scris Andreea Berecleanu, pe rețelele de socializare, lângă o poză cu bunica ei.