Andreea Berecleanu, decizie radicală după ce o fostă colegă de la Antena 1 a etichetat-o drept ”prompteristă”: ”Am dat-o în judecată!”

Publicat: 24/02/2020 | 08:04

Se încing spiritele între Andreea Berecleanu și Sonia Ruxandra Matei, fosa colegă de la Antena 1 care a scris pe Facebook că Andreea nu știe să citească decât de pe prompter și ar avea mari probleme dacă ar ”cădea” curentul. Andreea Berecleanu a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că a dat-o în judecată.

Andreea Berecleanu a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care apare alături de partenerul de viață, alăturând și un mesaj sugestiv”Dragostea unui barbat pentru femeia de acasa, nu de pe ecran. Nu aveam nevoie de dovezi, dar daca tot s-a ivit ocazia, macar stiu! ????❤️”, a scris Andreea Berecleanu. Iar un vizitator al paginii sale a întrebat-o ce părere are despre ”neica nimeni” Sonia Ruxandra Matei, cea care o denigrează.

”Sarut mana, dna. Andreea, ce parere aveti de neica nimeni Sonia Ruxandra Matei? Care va denigreaza, datorita popularitatii pe care o aveti, evenimentelor la care ati participat, frumusetii dvs., inteligentei, rafinamentului si verticalitatii, si nu in ultimul rand familiei frumoase pe care o aveti.Urat din partea dumneaei, poate ca dansa a pornit conflictul cu Antena 1 contra dvs., colega pe care dvs. ati inclus-o ca facand parte din familie. Invidie, neputinta… rusine din partea dnei., sa stiti ca pentru noi ramaneti aceiasi doamna pe care o iubim si o stimam”, a scris respectivul internaut. Răspunzându-i, Andreea Berecleanu a dezvăluit că a dat-o în judecată pe Sonia Ruxandra Matei. ”Mulțumesc pentru aprecieri! Cred ca ati definit-o dv foarte bine. Am dat-o deja în judecată”, a scris vedeta.

Sonia Ruxandra Matei: ”Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică”

Sonia Ruxandra Matei a lansat un atac devastator la adresa Andrei Berecleanu, în mediul online, scriind pe pagina sa de socializare că Andreea este obsedată de machiaj și nu știe decât să citească pe prompter. Mai mult, fosta colegă de la Antena 1 este de părere că Andreea Berecleanu nu a fost niciodată jurnalistă.

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv. Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii. N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina, şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la tv, şi am devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc, şi când nu ne mai convine băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez. Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe pagina ei de Facebook.