Andreea Berecleanu a pozat goală în cadă. Imaginea cu prezentatoarea Observatorului, pusă sub lupă de cârcotași

Publicat: 20/12/2019 | 09:44

La 44 de ani, Andreea Berecleanu a pozat goală în cadă. Cu această imagine sexy, îndrăgita prezentatore a Observatorului s-a alăturat celebrităților care s-au lăsat fotografiate în această ipostază din intimitate. Imaginea cu vedeta Antenei 1 a fost pusă sub lupă de cârcotași… iar numărul de mesaje a copleșit-o.

Citește și: Andreea Berecleanu, poze de colecție de acum 11 ani. Cât s-a schimbat de atunci până în prezent

Andreea Berecleanu a pozat goală în cadă

Andreea Berecleanu a surprins pe toată lumea cu cea mai nouă postare făcută pe Instagram-ul ei, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă! Frumoasa prezentatoare TV a publicat o poză realizată într-un moment de răsfăț: goală, în cada plină cu spumă. Vedeta de la Antena 1 a ales să dezvăluie prin intermediul acestei imagini unul dintre trucurile sale de frumusețe.

“Îngrijirea și menținerea pielii mele sănătoase începe cu rutina zilnică. Gelul de duș Soft & Fresh îi oferă pielii mele aspectul catifelat, prin complexul de minerale de la Marea Moartă, vitaminele active și prin uleiul din semințe de struguri.

Apoi, pielea mea primește ce este mai potrivit și mai sănătos – hidratarea și prevenirea aspectului îmbătrânit, când aplic untul Ocean pentru corp, puternic hidratant, bogat în vitamine și uleiuri esențiale. (…) #uncommonsensations #experientialuniverse (…)” este mesajul scris de Andreea Berecleanu pe contul său oficial de Instagram.

Citește și: Andreea Berecleanu, viață pe cont propriu de la 18 ani: “M-am întreținut singură din salariul pe care îl aveam”

Mulți dintre fanii care au văzut fotografia au felicitat-o pentru îndrăzneală și i-au făcut numeroase complimente. Deși cârcotașii au încercat să-i găsească un cusur… ei nu au avut nimic de reproșat! Și asta pentru că, după cum puteți observa în galeria foto a articolului, Andreea Berecleanu nu a exagerat atunci când s-a lăsat fotografiată în costumul Evei.

“❤️❤️❤️????????Felicitări și succes, frumoasă doamnă! Sunteți minunată”, “Una din pozele mele preferate! Love it (n.r.: O iubesc)!”, “Ești atât de naturală în tot ce faci. Și o frumusețe rară”, “Prezentator de top, vă urmăresc la Observator”, “Felicitări! Bravo ție că te menții foarte frumos! (…) felicitări, de-aia arăți tu bine, că folosești creme pentru piele” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.