Andreea Bănică şi-a anulat toate concertele din cauza coronavirusului. Ce alte decizii esenţiale a luat

Publicat: 12/03/2020 | 21:45

Andreea Bănică şi-a anulat toate concertele din cauza coronavirusului. Iar aceasta nu este singura decizie importantă luată de îndrăgita cântăreaţă. În cadrul unui interviu, ea a dezvăluit cum se comportă împreună cu familia sa în această perioadă delicată din România, dar şi din întreaga lume.

Citeşte şi: Imagine incendiară cu Andreea Bănică! Artista s-a pozat în cadă, aproape goală

Andreea Bănică şi-a anulat spectacolele din cauza virusului ucigaş din China

Carismatica artistă a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida şi a mărturisit câteva dintre deciziile luate după ce cazurile cu infectare cu virusul ucigaş din China s-au înmulţit în ţara noatră. Printre acestea se numără şi anularea spectacolelor pe care le avea programate în această perioadă. Mai mult, ea nu va mai apărea nici în emisiuni şi a hotârât împreună cu soţul său, Lucian Mitrea, să stea acasă împreună cu cei doi copii pe care îi au.

Citeşte şi: Andreea Bănică, discuție acidă cu o femeie care a criticat-o după ce a pozat sexy într-un costum de baie! Cum l-a pus la punct artista

Vedeta a mai dezvăluit că nu a cumpărat produse alimentare în exces, însă, a luat multe medicamente şi că, deocamdată, sentimentul de panică nu a pus stăpânire pe ea.

“Nu aș vrea să exagerăm, nu m-am autoizolat. Am luat decizia să stau acasă cu familia mea, cu copiii mei, nu vin din nicio țară străină, n-am mai călătorit din ianuarie. Fac asta pentru mine, prietenii mei, copiii mei. Evit să mă întâlnesc cu alți prieteni, să ies în oraș. Avem alte activități, ne jucăm, ne iubim. Aceste momente ne unesc familia, practic.

Nu am făcut provizii, am cumpărat mâncare exact cum făceam și înainte. Am cumpărat medicamente exact cum cumpăram și înainte, pentru că la mine acasă este farmacie. Nu m-am speriat sau am intrat în vreo panică. Sunt precaută. Am pus răul mereu înainte. Am văzut știrile din Italia și m-am gândit că cea mai bună decizie este să stau cât mai mult acasă. Mi-am anulat evenimente și mi-am anulat emisiuni. Eu plec de acasă doar pentru strictul necesar”, a declarat cântăreaţa în cadrul emisiunii “Acces Direct”.