Andreea Bănică s-a autoizolat și a activat planul ”Banii de la saltea”!

Publicat: 15/03/2020 | 23:56

Cântăreața Andreea Bănică și-a luat toate măsurile de precauție pentru a preveni îmbolnăvirea cu noul coronavirus. Mai ales pentru că are și doi copii, artista a explicat, pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că evită pe cât posibil să mai plece de acasă. (CITEȘTE ȘI: Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar soțul a aflat! Reacția a fost…)

Andreea nu și-a burdușit cămara cu alimente și nici stocuri de medicamente nu și-a făcut. Artista onorează acum doar evenimentele cu public restrâns. Cât despre partea financiară, Andreea Bănică spune că s-a pus la adăpost, iar lipsa concertelor n-o va afecta.

„Nu intrăm în panică și încerc să evit locurile cu foarte multă aglomerație

”Ca orice mamă responsabilă, am decis să stau cât mai mult aproape de copiii mei, de casă, să evit locurile cât mai aglomerate. Având în vedere lucrurile întâmplate în China și Italia am zis că e mai bine să ne punem la adăpost. Nu am luat măsuri drastice, nu m-am dus să golesc rafturile din magazine și nici farmaciile. Am acasă aceleași pastile pe care le am de obicei, am aceeași mâncare pe care o mâncăm și o gătim, nu intrăm în panică și  încerc să evit locurile cu foarte multă aglomerație.
În contextul crizei coronavirusului, Andreea Bănică a luat măsuri de precauție
Aveai concerte programate în perioada asta în afara țării?
În afara țării, nu. Astăzi am un eveniment privat cu vreo 50 persoane, sinceră să fiu am plecat ușor îndoită de acasă, dar să dea Dumnezeu să fie bine. Mă întorc acasă la noapte și fac cele necesare pentru a mă proteja pe mine și copiii mei. Varianta cea mai bună e să pleci cât mai puțin de acasă, să eviți spațiile cu foarte mult public, mai ales că eu, fiind artist, sunt destul de expusă. Probabil și evenimentele vor fi mult mai restrânse sau, poate, la un moment dat, deloc. Asta depinde de ceea ce se va întâmpla în țară. (VEZI AICI: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂNICĂ NU DOARME ÎN ACELAȘI PAT CU SOȚUL EI)
Din punct de vedere economic, știi cum e, eu sunt genul de om care mă pun la adăpost și m-am pus toată viața. De când am fost mică, de la primii bani pe care i-am câștigat, mi s-a implementat în creier că trebuie să fiu pe picioarele mele și să-mi pun bani deoparte pentru ziua de mâine, pentru zile negre, ceea ce am și făcut. Eu sunt puțin mai precaută pentru că așa am fost educată. Acum, în această perioadă, clar că prevenția este și mai mare”, a declarat Andreea Bănică pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

În grija cui lasă Andreea Bănică copiii

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț care o iubește și o sprijină necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Artista își împarte timpul între familie și concerte, iar atunci când este plecată are o bonă de nădejde! (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU SOȚUL EI: „NU L-AȘ DA NICI PE…”)

”Eu sunt o mamă perfectă. Uitați-vă la mine. Nu sunt acasă, sunt la eveniment. Glumesc, de când am născut prima dată, m-au apucat mustrările, iar acum că sunt doi, e și mai rău. Dar am bona perfectă acasă. Dacă Lucian este cu ei acum, nu-mi fac absolut nicio grijă. Când îi las singuri, nu vrei să știi ce e la mine acasă. Nu pot să-ți arăt poze și filmări, că te crucești. Fiecare e în lumea lui: Noah dezbrăcat, Lucian în lenjerie intimă și Sofia cu bluze până la buric și pantaloni cu talie înaltă”, a declarat Andreea Bănică pentru o publicație din România.

Cum a ajuns Andreea Bănică să pozeze pentru Playboy

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Artista a mărturisit că s-a simțit rușinată după ce a apărut în celebra revistă pentru bărbați și câteva zile a refuzat să iasă din casă. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ, MOMENTE DIFICILE CU CEI DOI COPII. CUM A REUȘIT VEDETA SĂ DEPĂȘEASCĂ SITUAȚA)

”Inițial, n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)