Andreea Bănică, mesaj pentru cei care i-au criticat familia: „Normalitatea ar trebui să mai depăşească puţin barierele sociale”

Publicat: 12/02/2020 | 16:57

Andreea Bănică este una dintre cântărețele apreciate din România. Pe lângă o carieră de succes, are și o familie minunată. Vedeta este împreună cu soțul ei de foarte mult timp și au doi copii, de care sunt extrem de mândri.

Pentru că are o relație apropiată cu fanii, artista împărtășește cu ei mai toate lucrurile pe care le face. Recent, a anunțat pe rețelele de socializare că a plecat într-o mică vacanță alături de fiul ei. Cei doi au mers la Azuga, pentru ca cel mic să învețe să schieze. În acest timp, fiica și soțul ei se aflau în altă parte.

Cum mereu o să existe cârcotași, divizarea familiei i-a făcut pe unii dintre internauți să reacționeze și să o critice pe cântăreață. Aceștia i-au reproșat că nu își ține familia unită și că nu a fost normal să meargă în vacanță separat. Când a văzut aceste comentarii, Andreea Bănică nu a stat mult pe gânduri și a reacționat imediat.

„Weekend-ul trecut familia s-a împrăştiat care pe unde. Lucian s-a dus cu gaşca lui de băieţi în Austria, Sofia a fost în excursie cu clasa, iar eu şi Nouţa ne-am dus la Azuga, să înveţe băiatul să schieze. ⛷ Parcă era un fulg pe pârtie, aşa repede a prins mişcarea! ???? Am fost foarte mândră de el să văd ce bine se descurcă şi fericită că îi place. ???? Am primit multe întrebări şi comentarii că nu e normal, că de ce nu suntem toţi patru într-un loc, dar eu una cred că «normalitatea» ar trebui să mai depăşească puţin barierele sociale”, a scris artista pe contul său de Instagram.

„Ne-am distrat pe echipe”

Andreea Bănică a mai explicat că deși este foarte atașată de familia ei, timpul petrecut separat este un lucru normal, chiar benefic. În acest fel fiecare are libertatea lui, iar revederea este mult mai dulce.

„???? Da! Mi se pare ok ca Lucian să petreacă timp şi cu prietenii lui, aşa cum şi eu fac cu prietenele mele. Nu suntem sechestraţi în căsnicie, nu? Ca o relaţie să fie frumoasă şi să nu intervină monotonia trebuie să mai respirăm şi să avem ocazia să ni se facă dor de celălalt. Sofia e şi ea la vârsta la care îi place şi îi face bine să stea printre colegi, să socializeze, să îşi facă prieteni, să se dezvolte. Nu poate să stea numai după „fusta mamei“. E domnişoară în toată regula. ???? Eu am petrecut cu Noah nişte zile foarte frumoase, doar noi doi, ne-am apropiat, ne-am jucat, ne-am iubit. ???? Toată familia happy, ne-am sunat, am ştiut unii de alţii şi ne-am distrat pe echipe. ✌”, a mai scris artista.