Andreea Bănică, declarație de dragoste pentru soțul ei: „Nu l-aș da nici pentru…”

Publicat: 24/01/2020 | 18:17

Dragostea plutește în aer! Andreea Bănică se relaxează într-o vacanță romantică cu soțul ei, prilej cu care i-a făcut și o declarație de iubire pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț care o iubește și o sprijină necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. De aproape o săptămână, artista și Lucian Mitrea se bucură de o vacanță binemeritată în Maldive. Cei doi sunt însoțiți pe meleagurile exotice de finii lor: cântărețul Jorge și soția lui, Ramona Papagheorghe. (CITEȘTE ȘI: A FOST PUSĂ LA ZID CĂ S-A OPERAT DE SUS PÂNĂ JOS, ACUM SPUNE ADEVĂRUL! A AJUNS SAU NU ANDREEA BĂNICĂ, LA ESTETICIAN: „SUNT SIGURĂ CĂ ÎNȚELEGEȚI FOARTE BINE!”)

Andreea Bănică a publicat mai multe fotografii din concediu, iar în ultima poză apare lângă soțul ei, în timp ce îl mângâie pe chip. Cei doi zâmbesc larg și dunt dovada vie a faptului că focul pasiunii nu se stinge după ani.

”Nu l-aș da nici pe 1000 de musculoși”, a scris Andreea Bănică în dreptul fotografiei publicate.

Andreea Bănică, în vacanță cu soțul ei

Cum a ajuns Andreea Bănică să pozeze pentru Playboy

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Ea a mărturisit că i-a fost rușine după ce a apărut în revistă și nu a mai ieșit din casă câteva zile. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ, MOMENTE DIFICILE CU CEI DOI COPII. CUM A REUȘIT VEDETA SĂ DEPĂȘEASCĂ SITUAȚA)

Invitată la Click! Live, vedeta a ofeit amănunte despre apariția în celebra revistă dedicate bărbaților. ”Inițial, n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică. (VEZI AICI: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂNICĂ NU DOARME ÎN ACELAȘI PAT CU SOȚUL EI: ”NU E UȘOR SĂ ȚII O RELAȚIE ATÂT DE MULT TIMP…”)

”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a declarat Andreea.

Din banii primiți atunci pentru pictorial, Andreea Bănică și-a luat un apartament: ”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”.