Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar soțul a aflat! Reacția a fost…

Publicat: 12/12/2019 | 22:30

Andreea Bănică a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre unul dintre mai stânjenitoare momente din viața ei, care i-a pus căsnicia la încercare. Prezentă la gala Elle Style Awards, vedeta ne-a dezvăluit și care este relația cu soțul ei – Lucian Mitrea – și cum fac amândoi față atât vieții profesionale, cât și vieții de familie. În plus, artista ne-a mărturisit care este secretul datorită căruia reușește să arate atât de bine. (Citește și: ÎN GRIJA CUI ÎȘI LASĂ ANDREEA BĂNICĂ COPIII ATUNCI CÂND ESTE PLECATĂ)

Andreea Bănică a trecut printr-o situație neplăcută atunci când un apropiat al familiei, un prieten foarte bun de-al soțului ei, Lucian Mitrea, a avut curajul să-i facă avansuri. Cântăreața i-a mărturisit întâmplarea cu pricina partenerului ei de viață, care îi este și cel mai apropiat confident.

„A aflat și soțul, a fost o situație…”

Andreea Bănică, o prezență remarcabilă la orice eveniment

Bărbatul cu pricina era un amic bun al cuplului și vedeta nu se aștepta la avansuri tocmai din partea lui.

”Prieten bun, da. Soțul meu știe. S-a întâmplat ca un prieten bun de-al nostru, de-al soțului, să îmi facă avansuri, a aflat și soțul, a fost o situație, îți dai seama. Dar am reușit să gestionam toată treaba.

O femeie casătorită este mult mai râvnită de alți bărbați. Au fost momente în viața mea când și fanii mi-au făcut avansuri, oameni, bărbați, dar e normal. Sunt un artist pe care îl cunoaște lumea, îl vede, însă important a fost că am știut cum să depășesc momentele. Cred că orice femeie trece prin așa ceva”, a dezvăluit Andreea Bănică, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

”Ne certăm din cauza copiilor!”

Artista a mărturisit că are o viață de familie frumoasă, însă există și momente tensionate între ea și Lucian Mitrea. Iar acestea se întâmplă din cauza celor doi copii, mai exact pe tema educației. ”Noi ne certăm din cauza copiilor, pentru că ne contrazicem foarte mult, avem păreri diferite de multe ori, în orice familie este așa. Înainte, când nu erau copiii, ne certam din cauza profesiei. Eu nu vreau să am un copil obraznic, iar uneori mi se pare că îi dă prea mult nas lui Noah.

El este mic acum, are doar trei ani, dar avem de lucru cu el, ambii copii sunt excepționali, sunt cuminți și ascultători. Chiar primesc foarte multe laude, în special pentru fetiță, care este educată și mi se spune des acest lucru”, a mai declarat Andreea Bănică pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România(Nu rata: ANDREEA BĂNICĂ ȘI-A VÂNDUT CASA DE LA EFORIE. CE FACE VEDETA CU BANII)

”Apelez la medicii esteticieni”

Andreea Bănică, o vedetă foarte sigură pe ea

La 41 de ani, Andreea Bănică are o siluetă de invidiat și poate concura cu multe tinere de 20 de ani la capitolul frumusețe. Vedeta recunoaște că apelează la medicina estetică atât cât are nevoie, fără excese. Cântăreața mai spune că soțul ei, Lucian Mitrea, nu o influențează în niciun fel și îi dă mână liberă să facă ce-și dorește, deși, în opinia lui, ea nu ar avea nevoie să-și facă nicio intervenție.

”Merg si eu la estetician, ca orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții. Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”, a conchis Andreea Bănică. (Citește și: DE CE ȘI-A RETRAS ANDREEA BĂNICĂ FIICA DE LA DANSURI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)