Andreea Bănică a „aterizat” cu un BMW X6 pe locul destinat persoanelor cu dizabilități

Publicat: 04/01/2021 | 23:43

Pe celebra adresă pont@cancan.ro am primit cele mai tari imagini! Nimeni alta decât Andreea Bănică „a aterizat” cu BMW-ul său X6 pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, dovada vie a faptului că graba strică treaba.

Cu ceva vreme în urmă, Andreea Bănică povestea la televizor cum a fost scoasă din sărite, într-o parcare, de o femeie care o blocase cu mașina și pe care o claxonase insistent. „A început să înjure de mama. Părinţii mei sunt decedaţi. M-am dus şi mi-am băgat mâna în părul ei instant”, povestea cântăreața.

La mai bine de trei ani de atunci, artista devine, din nou, „personaj principal” într-o „scenă” de parcare. De această dată, cunoscuta cântăreață a fost „prinsă în ofsaid” de cititorii noștri. Pe celebra adresă pont@cancan.ro au sosit imaginile în care se vede cum Andreea Bănică, ieșită la cumpărături, a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Andreea Bănică a venit la cumpărături cu bolidul ei de lux, un BMW X6 de toată frumusețea și, pentru că nu a găsit niciun loc de parcare gol sau măcar să-i fie pe plac, nu a mai stat pe gânduri și a lăsat bolidul pe locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

Andreea Bănică a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități

(NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ, ÎNSĂRCINATĂ CU AL TREILEA COPIL? FANII AU INTRAT LA BĂNUIELI, DUPĂ CE AU VĂZUT BURTICA SUSPECTĂ)

Cititorii noștri au fost extrem de vigilenți și au „prins-o în ofsaid” pe blondină. Pe adresa noastră am primit mai multe imagini cu Andreea Bănică, după ce a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Fără rețineri, blondina s-a dat jos din mașină și a plecat grăbită la cumpărături, nemaiaruncând nici măcar o privire în spate, la bolidul parcat pe locul respectiv.

Andreea Bănică, păruieli într-o parcare din Capitală

Așa cum vă povesteam mai sus, acum 3 ani, Andreea Bănică a fost implicată într-un episod uluitor, într-o parcare din Capitală. Artista a fost jignită și înjurată ca la ușa cortului de o femeie care, culmea, o blocase cu mașina în parcare, motiv pentru care s-a iscat o scenă ca de film.

„M-am păruit de multe ori cu alte femei. M-am bătut şi cu bărbaţi. Eram într-un magazin celebru din Bucureşti. Am parcat maşina regulamentar. Am plecat în magazin şi m-am întors când s-a închis magazinul. Am văzut în spatele meu parcată o altă maşină. Am stat 10-15-20 de minute.

Mă blocase. Am început să claxonez. A ieşit în gura mare şi a început să înjure de mama. Părinţii mei sunt decedaţi. M-am dus şi mi-am băgat mâna în părul ei instant. Atât mi-a trebuit! Şi-a luat maşina după ce ne-am păruit”, a spus vedeta la  „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Mama Andreei Bănică a murit din cauza cancerului

Andreea Bănică a fost recent invitată într-un live de fundația Renașterea, care ajută femeile bolnave de cancer. Artista este membră a asociației și i-a îndemnat pe oameni să facă donații. Chiar mama Andreei a murit de cancer.

Andreea Bănică, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi

(CITEȘTE ȘI: CLIPE GRELE PENTRU ANDREEA BĂNICĂ! ARTISTA A POVESTIT TOT: ”ERAM DESFIGURATĂ DE DURERI!”)

„Astăzi am avut onoarea să fiu invitată în sesiune de live a celor de la @fundatia_renasterea, unde am povestit ce m-a făcut să mă alătur cauzei lor – sprijinirea femeilor care lupta cu o boală nemiloasă, cancerul.

Este boala care a răpit-o pe mama mea de lângă mine foarte devreme, boala pe care aș șterge-o de pe acest pământ dacă aș putea”, a fost mesajul Andreei Bănică pe Instagram, de la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.