Andreea Bănică a ajuns la spital: ”După ce am făcut…”

Publicat: 18/12/2019 | 22:31

Andreea Bănică s-a apucat de pregătirile pentru Sărbători, dar…ghinion! Frumoasa artistă a fost lovită de probleme medicale care au trimis-o direct la spital. Nu e grav, dar Andreea nu a vrut să riște nimic plus că durerile nu erau chiar ușoare.

Cântăreața și-a anunțat fanii că problemele lombare cu care se confruntă au condus-o către recuperare, la spital. E drept, efortul făcut în aceste zile a fost unul dintre motivele care au condus cître problemele medicale.

Andreea Bănică a postat două clipuri video pe contul său de Instagram, în care le-a arătat fanilor că a ajuns, din păcate, la spital. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ A PRIMIT AVANSURI DE LA UN PRIETEN DE FAMILIE, IAR SOȚUL A AFLAT! REACȚIA A FOST…)

„După ce am făcut atât de multe lucruri astăzi, am ajuns să fac ceva important pentru mine…”, a dezvăluit Andreea Bănică pe reţeaua de socializare.

„Durerile lombare nu-mi dau pace!!! Mai pot!????????????”, a mai scris Andreea.

Andreea Bănică, bona și copiii: ”Sunt o mama perfectă…!”

Cui își lasă Andreea Bănică copiii atunci când este plecată? Artista a dezvăluit că este bona perfectă pentru cei doi copii ai săi. (VEZI AICI: DE CE ȘI-A RETRAS ANDREEA BĂNICĂ FIICA DE LA DANSURI: „ÎMI DORESC COPII SĂNĂTOȘI”)

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț care o iubește și o sprijină necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Artista își împarte timpul între familie și concerte, iar atunci când este plecată are o bonă de nădejde!

”Eu sunt o mamă perfectă. Uitați-vă la mine. Nu sunt acasă, sunt la eveniment. Glumesc, de când am născut prima dată, m-au apucat mustrările, iar acum că sunt doi, e și mai rău. Dar am bona perfectă acasă. Dacă Lucian este cu ei acum, nu-mi fac absolut nicio grijă. Când îi las singuri, nu vrei să știi ce e la mine acasă. Nu pot să-ți arăt poze și filmări, că te crucești. Fiecare e în lumea lui: Noah dezbrăcat, Lucian în lenjerie intimă și Sofia cu bluze până la buric și pantaloni cu talie înaltă”, a declarat Andreea Bănică pentru Libertatea.