Andreea Bălan, victima înșelătoriilor online! A tras un semnal de alarmă: “Iar au început mizeriile”

Publicat: 21/03/2020 | 21:51

Andreea Bălan a reacționat în mod tranșant pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat un fake news despre ea și avertizeazp românii să nu se lase păcăliți de o asemenea escrocherie.

Andreea Bălan este victima unor postări false. Vedeta a găsit un anunț pe internet în care îi este publicată fotografia, la o reclamă pentru pastile de slăbit. Artista și-a avertizat imediat fanii să nu acceseze link-ul fals.

”Reclamă falsă! Iar au început cu mizeriile! Să nu accesați aceste link-uri!”, a scris artista pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, strigăt de ajutor azi-noapte, la ora 2:44! Cu lacrimi în ochi, artista a implorat…

Reclame la pastile de slăbit cu vedete

Pentru că nimic nu vinde mai bine pastile de slăbit, decât o vedetă, multe firme fantomă, fabrici sau mărci false de cosmetice, farmaceutice sau orice alte produse, folosesc anunțuri false pe internet pentru a păcăli oamenii.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat, anunț de ultimă oră referitor la criza coronavirusului: ”Populația s-a relaxat,…

Și Andreea Esca a fost victima înșelătoriilor pe internet

Andreea Esca a avut o reacţie virulentă după ce a aflat că în mediul online circulă mai multe ştiri potrivit cărora ar avea o afacere cu pastile pentru slăbit.  Vedeta Pro TV a avertizat românii să nu se lase păcăliţi şi a avut un mesaj dur la adresa celor care răspândesc ştirile false.

„Văd pe Facebook o mulţime de postări despre mine care am nu ştiu ce afacere cu produse de slăbit! Şi acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o ştire falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsaţi păcăliţi! Chiar şi după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simţ. Oare au şi ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?“, a scris jurnalista pe pagina personală de Facebook.