Andreea Bălan, vacanță de vis alături de familie, la 8.000 de kilometri de România. Primele imagini

Publicat: 05/01/2020 | 16:18

Andreea Bălan și George Burcea au părăsit din nou România, alături de cele două fiice pe care le au împreună. Au plecat cu toții într-o binemeritată vacanță, tocmai în Mauritius.

În jur de 8.000 de kilometri au călătorit Andreea Bălan și familia sa pentru a ajunge la destinația exotică pe care au ales-o cu multe luni în urmă. Pe contul personal de socializare, cântăreața a urcat mai multe filmulețe din superbul loc unde a ales să se relaxeze.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN S-A “RUPT” PE MANEAUA LUI VALI VIJELIE, “DUȘMANII ÎMI POARTĂ PICĂ”. DANSUL EI FACE SENZAȚIE PE INTERNET)

Andreea Bălan este într-o formă de zile mari, iar fiicele ei, dar și George Burcea sunt, cu siguranță, extuziasmați că au ales să meargă în vacanță în Mauritius.

Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme!

Nici n-ai spune că este mămică! Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și poate fi confundată ușor cu o adolescentă. Artista a ajuns să cântărească 49 de kilograme și a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari. Andreea Bălan arde caloriile pe scenă, dar are grijă și la alimentație.

Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină. Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport”, a povestit Andreea.

(NU RATA: ANDREEA BĂLAN ȘI ANTONIA, ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO, ÎN MALL!)

Citește și...