Andreea Bălan, strigăt de ajutor azi-noapte, la ora 2:44! Cu lacrimi în ochi, artista a implorat…

Publicat: 21/03/2020 | 09:49

Andreea Bălan a lansat un strigăt de ajutor azi-noapte, la ora 2:44! Cu lacrimi în ochi, artista şi-a implorat apropiaţii şi fanii să contribuie la o misiune extrem de emoţionantă. Cântăreaţa le-a oferit toate detaliile şi speră că oamenii vor reacţiona într-un număr destul de mare. 

Citeşte şi: Andreea Bălan nu poate să-l uite pe George Burcea! Mesajul subliminal transmis pe internet: “Cum de poți zâmbi așa cu gândul în altă parte”?

Andreea Bălan, apel pentru salvarea lui Darius Fileață

Mamă a două fetiţe superbe, pe care le adoră, Andreea Bălan a aflat noaptea trecută de trauma pe care o trăieşte Darius Ayan Fileață, un băieţel de doar trei anişori. Părinţii lui au primit o veste îngrozitoare de la medici în urmă cu jumătate de an: micuţul lor prinţ are tumoră cerebrală și hidrocefalee. Ştim cu toţii că fluturașii încântă orice copil, mai puțin atunci când nu sunt insecte, ci capete de perfuzii… Aşa este şi Darius Fileata… nu se poate obișnui cu înțepăturile constante în mânuțe și nu înțelege de ce trebuie să fie atât de chinuit în fiecare zi, în spital. El a trecut deja prin mai multe operații la cap, chimioterapie și multă, multă durere! În urma unei operații, tumora părea să fi fost extirpată, însă câteva luni mai târziu, recidiva a arătat contrariul. Examenul RMN a scos la iveală o metastază locală. Disperați, soții Fileata au contactat mai multe clinici, iar specialiștii Medical Park din Istanbul le-au mai dat o veste proastă: fiul lor are și teratom de gradul II cu celule germinale intracraniene, un diagnostic rar întâlnit.

Pentru a avea o șansă reală de vindecare, copilașul are nevoie de un tratament intensiv în următoarele 8 luni. Costurile nu sunt deloc accesibile, având în vedere gravitatea și urgența situației. E vorba de 90800 euro, fără de care Darius Fileaţă nu poate învinge boala ce îi neagă dreptul la o copilărie normală, alături de familia lui. Viața e neprețuită, însă uneori există un preț pentru supraviețuire. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, Andreea Bălan s-a alăturat în lupta părinţilor lui şi a distribuit povestea lui tristă, dar şi link-ul unde se pot face donaţii pentru acesta. Postarea îndrăgitei artiste este însoţită de trei emotiocoane care ilustrează mâini strânse în rugăciune. În urmă cu cinci zile, lui Darius Fileaţă i s-au prelevat din nou celulele stem şi micuţul luptător se simte bine, relatează salveazaoinima.ro.

Află şi: Andreea Bălan, mesaj dureros, în plin scandal legat de divorțul de George Burcea: Mai târziu în viață am realizat că…”

Puteti dona direct prin transfer bancar în urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Citeşte şi: Andreea Bălan și George Burcea, divorț la tribunal. Ce se va întâmpla cu fetițele celor doi