Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația! Ce au postat cei doi îndrăgostiți

Publicat: 02/08/2020 | 10:41

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația! Cei doi au publicat fotografii și imagini cu subînțeles, iar fanii au reacționat pe loc.

Aflată în plin divorț cu George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi formează un cuplu de aproximativ o lună, potrivit apropiaților. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi se vedeau pe ascuns în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Acum, însă, și-au asumat relația și au făcut anunțul pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: PE VREMURI DE PANDEMIE… REGELE BITCOIN DIN ROMÂNIA S-A ”CARANTINAT” ÎN CLUBURILE DE LUX DIN MAMAIA!)

În momentul de față se află în vacanță și s-au fotografiat pe aceeași barcă, publicând mesaje cu subînțeles. Andreea Bălan a scris: ”Atenție la tribord”, iar Tiberiu Argint a scris: ”Atenție la babord”, îndreptând arătătorul unul spre celălalt.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația

Tatăl artistei nu l-a cunoscut pe Tiberiu Argint

Săndel Bălan a făcut primele declarații pentru CANCAN.RO despre relația fiicei sale, Andreea Bălan, cu Tiberiu Argint. Cunoscutul impresar ne-a mărturisit, în exclusivitate, că nu a apucat să-l cunoască pe noul iubit al artistei. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FAIMOSUL MILIONAR DIN BRAȘOV CARE ȘI-A SUGRUMAT BUNICA! PÂNĂ ACUM A FOST INTERNAT LA PSIHIATRIE, DAR…)

„Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect” a spus Săndel Bălan, pentru CANCAN.RO.