Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit? Gestul făcut de afacerist i-a pus pe gânduri pe fanii cuplului | VIDEO

Publicat: 08/03/2021 | 17:58

“Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit?” – acesta este unul dintre principalele gânduri pe care le-au avut fanii cuplului, după ce au observat că el nu apare în niciuna dintre fotografiile de album publicate de artistă de la ziua Clarei. Cei care au remarcat însă gestul lui de pe Facebook au înțeles că realitatea este însă diferită de cea prezentată de îndrăgita cântăreață pe social media.

Tiberiu Argint, gest emoționant de ziua  Clarei, fata cea mică a Andreei Bălan

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, Tiberiu Argin a distribuit pe contul său de Facebook videoclipul piesei lansată de Andreea Bălan cu ocazia zilei de naștere a Clarei, fata cea mică pe care o are cu George Burcea. În seara de 4 martie, vedeta i-a organizat o mică petrecere sărbătoritei, iar printre invitați s-au numărat nașii ei: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Faptul că în niciuna dintre pozele publicate de cântăreață nu apare iubitul ei i-a făcut pe unii să creadă că s-ar fi despărțit.

De la party-ul Clarei a lipsit și tatăl ei, însă, George Burcea a făcut câteva postări emoționante de ziua micuței prințese! În plus, chiar și iubita actorului, Viviana Sposub, a transmis public un gând copleșitor pentru sărbătorită.

Nu rata: Legătura neștiută dintre Andreea Bălan și Florin Ristei. Cei doi artiști au un trecut împreună

“Tatăl, bineînțeles, că nu este prezent acolo, nu știe să își ia rolul de tată în serios!”, “Nu cred că la invitat, la asta nu te-ai gândit?”, “Dacă nu apare în poze înseamnă că nu a fost”, “Să-i organizeze și el petrece separat dacă e în stare”, “La mulți ani!!! Să crească mare, sănătoasă și să vă aducă numai bucurii!!” sunt patru dintre comentariile strânse de postarea făcută de Andreea Bălan pe Instagram.

La patru zile de la lansare, noul single al cântăreței se află pe locul 24 în trendingul de pe YouTube-ul românesc.

Descoperă și: Fanii au criticat-o dur pe Andreea Bălan, după ultima postare făcută de George Burcea cu Viviana Sposub: “Asta e femeie adevărată”