Andreea Bălan și George Burcea,”bătaia” mesajelor online: ”Nimeni nu te-a iubit, așa cum am făcut-o eu. Am iubit și am suferit!”

Publicat: 28/02/2020 | 16:30

Andreea Bălan a recunoscut în mod oficial, public, astăzi, că nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor săi, George Burcea. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare, curg mesaje, citate și indicii că cei doi se atacă și își reproșează indirect supărările. Cu câteva ore înainte ca artista să spună oficial că s-au despărțit, actorul a postat o melodie extrem de emoționantă pe contul său de Instagram.

Melodia postată de George Burcea se numește ”Bună dimineața” și este recent lansată de Paul Iorga. Actorul a postat-o pe Insta Story la primele ore ale dimineții și cuprindea câteva versuri surprinzătoare și cu o însemnătate emoțională aparte, ceea ce ne-a indus cu gândul la Andreea Bălan, desigur. ” Nimeni nu te-a iubit, așa cum am făcut-o eu. Am iubit și am suferit. Am rănit și am fost rănit.” au fost versurile publicate de actor.

De asemenea, în postarea publicată, George Burcea a ținut să precizeze cât de bună i se pare această nouă melodie a lui Paul Iorga. ”Bravoss, boyyy!”.

Citește și: Acum totul e oficial! Andreea Bălan, primele declarații despre divorț: “Sunt momente delicate”. Ce a spus despre George Burcea

După câteva ore, Andreea Bălan a postat anunțul oficial al despărțitii lor pe paginile ei de Facebook și Instagram.

“Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate.

Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB” este mesajul publicat pe Facebook și Instagram de Andreea Bălan.