Andreea Bălan și George Burcea sunt în pragul divorțului! Actorul s-a întâlnit cu nașa Monica Davidescu, pentru a-i cere sfatul

Publicat: 22/02/2020 | 17:46

Recent, au apărut zvonuri care spuneau că Andreea Bălan și George Burcea sunt pe punctul de a se despărți. Se pare că divorțul nu este departe de cei doi. George Burcea nu a mai trecut pe acasă de câteva zile și a fost surprins întâlnidu-se cu nașa de cununie, căreia i-a cerut câteva sfaturi.

Chiar dacă părea că Andreea Bălan și George Burceau au familia perfectă, în realitate lucrurile nu au stat chiar așa. Cei doi se confruntă cu un mare impas în căsnicie și divorțul nu pare prea departe. Actorul nu a mai mers acasă în ultimile zile, iar cu Andreea vorbește foarte rar.

Se pare că George Burcea este puțin debusolat de tot ce se întâmplă în ultima perioadă, așa că s-a întâlnit cu nașa de cununie, Monica Davidescu petru a cere câteva sfaturi. Cei doi au stat de vorbă, în mașină, într-o parcare.  „Îi promisesem lui  George Burcea că voi veni la spectacolul lui de la Teatrul Național și am trecut miercuri seară, după ce mi-am terminat spectacolul. La finalul piesei, ne-am întâlnit în parcare și pentru că era frig, am stat de vorbă în mașină”, a declarat  Monica Davidescu, pentru libertatea.ro.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt nașii de cununie ai cuplului Andreea Bălan și George Burcea, însă deși au rolul de părinți spiritual, nu vor să se amestece în relația finilor. I-au ajutat cu sfaturi, dar atât.

Tot Aurelian și Monica sunt nașii de botez ai Clarei, fetița cea mică a Andreei și a lui George. Probabil că cei doi, George și Monica, pe lângă lucrurile personale pe care le-au discutat au vorbit și au pus la punct și ultimele detalii legate de turta Clarei, are luna viitoare va împlini un an și va fi sărbătorită.