Andreea Bălan și George Burcea se “invită” reciproc la divorț

Publicat: 21/02/2020 | 23:25

Despărțirea anului din showbiz-ul românesc stă pe muchie de cuțit. Andreea Bălan și George Burcea se ”invită” reciproc la divorț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA VIDEO. SOȚUL ANDREEI BĂLAN A PLECAT DE ACASĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai nou mega-controversă sentimentală care se derulează pe scena mondenă.(CITEȘTE ȘI: TATĂL LIDIEI BUBLE PUNE PRESIUNE PE RĂZVAN SIMION CA SĂ-I CEARĂ FIICA ÎN CĂSĂTORIE?!)

De la o zi la alta, distanța dintre Andreea Bălan și soțul ei George Burcea pare că se mărește, iar șansele ca actorul și cântăreața să își spună ”Adio” sunt din ce în ce mai mari. Despărțirea pare să fie pe doar o chestiune de timp. Si asta pentru că, potrivit unor surse D.A.S., categoria A, atât Andreea Bălan, cât și George Burcea se ”invită” reciproc la divorț. Din câte se pare, cei doi soți așteaptă, fiecare, primul pas al celuilat. Niciunul dintre ei nu ar vrea să ia atitudine și să iasă la rampă cu privire la acțiunea de divorț. Cu siguranță, controversa va continua, iar site-ul nr. 1 din România promite să vă țină la curent cu toate noutățile. (NU RATA: FIICA PREȘEDINTELUI A RENUNȚAT LA MERCEDES & RANGE PENTRU… UN DUSTER!)

George Burcea, îmbrățișări tandre, la ceas de seară!

Miercuri seară, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe actorul George Burcea în parcarea Teatrului Național București. După ce și-a terminat prestația de pe scenă, soțul Andreei Bălan a fost surprins într-o ipostază inedită. George Burcea s-a întâlnit în autoturismul său cu o blondă misterioasă. După aproximativ 15 minute, timp în care au discutat pe îndelete, cei doi s-au dat jos din mașină, s-au îmbrățișat cordial și au luat-o pe drumuri separate. Blondina a plecat cu mașina ei, iar George Burcea s-a urcat în mașina unui prieten. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU, DATĂ DE GOL DE ÎNREGISTRAREA DE LA 112!)

Andreea Bălan și George Burcea, la un pas de a despărți

George Burcea, reacție halucinantă: „Dacă vom ajunge la divorț…”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, soțul Andreei Bălan a fost extrem de rezervat în a comenta pe tema divergențelor care ar exista în relația lor. (VEZI ȘI: ESTE SAU NU DERANAJAT MIRCEA BADEA DE IPOSTAZELE SEXY ÎN CARE SE FOTOGRAFIAZĂ CARMEN BRUMĂ?)

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”a spus George Burcea.

Controversele în ceea ce privește cuplul Andreea Bălan –  George Burcea au început după ce detalii personale despre viața actorului au ieșit la iveală în presă. Ar fi fost lucruri despre care Andreea Bălan nu ar fi știut și din cauza cărora s-ar fi produs o ruptură între cei doi. Mai exact, George i-ar fi ascuns soției sale că tatăl său a făcut închisoare pentru omor. Artista s-a ferit să vorbească despre acest subiect, cu toate că au existat inițiative din partea jurnaliștilor. Însă un citat postat pe Instagram de vedetă a creat vâlvă în mediul virtual.

Andreea Bălan și George Burcea, în pragul divorțului?!

George Burcea, actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”. (VEZI ȘI: MILIONARUL ROMÂN FUGIT DIN AUSTRALIA VA FI ”EXECUTAT” LA BUCUREȘTI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)