Andreea Bălan și George Burcea, prima întâlnire după ce au anunțat divorțul. FOTO

Publicat: 10/03/2020 | 10:51

Andreea Bălan și George Burcea au apărut pentru prima oară împreună, la un eveniment public, după ce au anunțat că au pus capăt unei relații care a durat cinci ani. Relația dintre cele două vedete a început să răcească încă de la sfârșitul anului trecut pe fondul problemelor cu drogurile ale actorului.

Deși toată lumea știe că nu mai sunt împreună, Andreea și George au participat la ziua fiicei lor, care a împlinit un an, fără însă să apară în vreo fotografie împreună. „Azi o sarbatorim pe Clara și nașii i-au taiat moțul. Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Și actorul a postat o imagine de la petrecere, dar separat de soția lui. „Lăpticul meu nr II are 1 an de șunculiță, lăptic și zâmbete. Clarita scărita”, a scris și George Burcea în ziua în care fiica lui a împlinit un an.

Mesajul lui Aurelian Temișan

Cântărețul Aurelian Temișan, nașul fetiței, a postat și el la rândul lui un mesaj prin care lasă să se înțeleagă că George Burcea nu ar fi fost prezent la eveniment:  „Am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire”, a fost mesajul scris de Aurelian Temișan, în descrierea unor poze de la eveniment.