Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire de gradul 0, în plin scandal legat de divorț. Ce au decis cei doi, de dragul fetițelor

Publicat: 06/03/2020 | 14:27

În plin scandal legat de divorț, Andreea Bălan și George Burcea sunt nevoiți să se întâlnească, de dragul fetițelor lor. Se pare că acest lucru se va întâmpla luni, pe 9 matie, atunci când ambii trebuie să participe la ruperea turtei micuței Clara. 

Cu toții știm că doi oameni care divorțează dar au și un copil sau mai mulți sunt nevoiți să se mai intersecteze, din când în când. În această situație se află și Andreea Bălan cu George Burcea, căci amândoi trebuie să se întâlnească, de aici înainte, de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Potrivit informațiilor oferite de libertatea.ro, Andreea Bălan și George Burcea urmează să stea din nou față în față, ca o familie, luni. În această zi va avea loc ruperea turtei micuței Clara, prilej de mare bucurie pentru ei, dar și pentru cei dragi lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan și soțul ei vor încerca mereu să facă tot ceea ce este omenesc și normal pentru ca fiicele lor să nu simtă lipsa vreunuia dintre părinți.

Sursa citată mai punctează că aceștia vor merge luni, 9 martie acasă la nașii lor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, acolo unde va avea loc evenimentul. Ruperea turtei micuței Clara va fi un eveniment restrâns, doar în compania familiei și a nașilor, din cauza tensiunilor existente între Andreea Bălan și George Burcea. Deși sunt în pragul divorțului, cei doi au demonstrat că fetițele lor sunt mereu pe primul loc și fac orice pentru cele două micuțe.