Andreea Bălan și George Burcea, în plin proces de divorț. Cântăreața pregătește lovitura de grație. Cere custodia fetițelor și plata pensiei alimentare retroactiv

Publicat: 09/12/2020 | 08:18

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț. După lungi discuții și atacuri reciproce între cei doi, lucrurile sunt aproape de final. Andreea Bălan este pregătită să meargă la luptă cu toate armele, iar potrivit unor surse apropiate acestei, va cere custodia celor două fetițe și plata pensiei alimentare.

Cei doi foști soți sunt pregătiți de proces și pare că Andreea Bălan nu se va lăsa ușor. Artista este determinată să obțină custodia celor două fetiței și va aduce toate dovezile necesare. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, artista strânge dovezi pe care să le expună judecătorilor în cadrul procesului de divorț. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ÎNCĂ POARTĂ VERIGHETA, LA APROAPE UN AN DE LA DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA. ȘI ACTORUL ÎI URMEAZĂ GESTUL)

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.

Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse apropiate artistei pentru wowbiz.ro.

George Burcea, despre motivele despărțirii

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, pare că cei doi foști parteneri și-au găsit jumătatea. Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint, iar George Burcea se află la începutul unei povești de iubire cu Viviana Sposub. (VEZI ȘI: GEORGE BURCEA, DEZVĂLUIRI DURE DESPRE ANDREEA BĂLAN: ”AM FOST TRĂDAT!”)

Recent, George Burcea a vorbit despre motivele despărțirii de Andreea Bălan. Acesta a declarat că problemele în cuplul au început să apară chiar dinaintea nunții, iar despărțirea a fost iminentă.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă’, a declarat George Burcea, pentru OK Magazine.