Andreea Bălan și George Burcea, împreună la Tribunal! Când va fi primul termen al procesului de divorț. “Actele s-au depus, dar o să dureze!”

Publicat: 06/05/2020 | 11:51

Ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a produs, în urmă cu mai bine de două luni, atunci când actorul a părăsit căminul conjugal. Divorțul este iminent și va avea loc la scurt timp după ce România va depăși criza pandemică. Potrivit spuselor artistei, primul termen al procesului ar urma să aibă loc la vară.

VEZI AICI: GEORGE BURCEA, REPLICĂ VULGARĂ PE FACEBOOK: “NU VREI TU S-O S*** MAI BINE?” CE L-A DERANJAT PE ACTOR. ARE LEGĂTURĂ CU ANDREEA BĂLAN ȘI FIICELE LOR

Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus Andreea Bălan la un post de televiziune.

Ce îi dorește Andreea Bălan lui George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara. Artista a anunțat că își dorește un tată exemplar pentru micuțe, care să merite să facă parte din viața lor.

NU RATA: ANDREEA BĂLAN JUSTIFICĂ ALEGEREA LUI GEORGE BURCEA DE A PUNE PUNCT RELAȚIEI LOR! ”SUNTEM DEFINIȚI DE TRECUT ȘI DE…”

Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, a mai spus Andreea Bălan.