Andreea Bălan și George Burcea au sărbătorit ziua fiicei lor! Primele imagini de la eveniment

Publicat: 09/03/2020 | 17:05

George Burcea și Andreea Bălan par că se află la finalul unei povești de dragoste ce s-a vrut perfectă. Însă, se pare că visul frumos s-a terminat. Relația celor doi s-a răcit, iar în acest punct sfârșitul pare inevitabil.

Ei au fost împreună aproape cinci ani, au două fetițe și totul părea să meargă bine, însă ceva s-a întâmplat, iar acum au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi se află în pragul divorțului, se pare, însă, că măcar pentru o zi au decis să îngroape securea războiului.  (CITEȘTE ȘI: CÂND A ÎNCEPUT DE FAPT CONFLICTUL DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA: „I-A SPUS CĂ NU O MAI IUBEȘTE”

Andreea Bălan și George Burcea s-au întâlnit astăzi, în casa nașilor Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Reuniunea a avut loc pentru că zilele trecute fetița lor, Clara, a împlinit un an, iar nașii i-au rup turta.

Petrecerea în cinstea Clarei a fost amânată pentru astăzi după amiază, în așa fel încât toți invitații să poată să ajungă. Evenimentul s-a ținut în casa nașilor Monica Davidescu și Aurelian Temișan și a fost unul restrâns.

Chiar dacă nu se află în cele mai bune relații, Andreea și George au făcut un compromis și au fost alături de fiica lor. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare primele fotografii de la petrecere, pe care le-a însoțit de un mesaj emoționant.

 „Azi o sărbătorim pe Clara? și nașii i-au tăiat moțul.  Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează ️?”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe contul de socializare.

Chiar dacă George Burcea nu apare în fotografiile postate de la eveniment, el a fost alături de fiica lui, în această zi importantă.