Andreea Bălan și-a pus fanii pe jar! În noaptea de Revelion, vedeta și-a etalat bustul generos și a arătat mai mult decât trebuia

Publicat: 01/01/2021 | 16:32

Andreea Bălan a petrecut Revelionul alături de oamenii dragi. Vedeta și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut și a reușit să-i pună pe jar.

Andreea Bălan a petrecut noaptea dintre ani alături de familie, iubit, dar și prieteni apropiați. În noaptea de Revelion, artista a optat pentru o rochie scurtă, argintie, cu paiete, care i-a pus în evidență picioarele de gazelă, dar și bustul generos. Așa cum i-a obișnuit, Andreea Bălan își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Cântăreața s-a filmat în noaptea dintre ani în timp ce a luat-o în brațe pe una dintre fetițele sale, iar la un moment dat, rochia… i-a jucat feste. Atunci când și-a dat seama, Andreea Bălan și-a potrivit ținuta ca să nu arate mai mult decât trebuie.

Rochia i-a jucat feste Andreei Bălan

„Sunt, în sfârșit, liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. De asemenea, relația cu Tiberiu Argint merge ca pe roate și îi aduce liniștea la care tânjea de multă vreme.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.