Andreea Bălan se pregătește de “bătălia” în instanță cu George Burcea. „Va cere custodia exclusivă” + „Vrea să rămână cu vila, bunurile și…”

Publicat: 03/05/2020 | 23:51

Divorțul anului intră în linie dreaptă, iar Andreea Bălan ar pregăti minuțios „bătălia” în instanță cu George Burcea, bărbatul care încă îi este soț! Anume, ar vrea tot, după separarea oficială! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Andreea și-ar dori, între altele, custodia totală a micuțelor. Avem detaliile exclusive ale scenariului pe care ar urma să îl pună în practică artista! (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, „RENEGAT” DE PROPRIA FAMILIE DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI DE ANDREEA BĂLAN?!)

Totul a început cu un zvon. Neconfirmat de Andreea și George. Apoi, multe vorbe au ”evadat” din vila unde, până nu demult, locuiau împreună. Inevitabilul avea să se producă: au recunoscut că relația scârțâie. Apoi au spus tot adevărul, relația nu scârțâia, era pe butuci! Nu a durat mult și George Burcea și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal. Războiul a continuat, dar de la distanță. Fiecare cu adevărul lui. Un lucru e cert, se pregătește divorțul. Un proces în care Andreea nu vrea să renunțe la nimic. Vrea tot, așa că a contactat deja un avocat și i-a adus la cunoștință doleanțele.

(NU RATA: ANDREEA BĂLAN A VORBIT, ÎN SFÂRȘIT, DESPRE DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA! A CONFIRMAT ZVONURILE, IAR DECLARAȚIILE SALE SUNT TRANȘANTE)

Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă de vis, dar acum s-au despărțit și urmează divorțul oficial și partajul

Potrivit surselor D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO), Andreea Bălan are de gând să ceară în instanță custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu George, Clara Maria și Ella Maya. „Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, ne-au dezvăluit sursele noastre.

Iar tatălui micuțelor ar urma să i se stabilească un program strict de vizite. Sigur, din doleanțele cântăreței nu va lipsi pensia alimentară. Apoi, în calcul intră averea celor doi. O vilă impresionantă, multe bunuri de valoare, dar și mașina. Pe toate le-ar vrea Andreea după ce se va pronunța divorțul! De altfel, toate au fost cumpărate din banii ei, pe care i-a agonisit cu sute de ore de muncă asiduă, în studio și pe scenele din întreaga țară.

(VEZI AICI: CE MĂRTURISEA ACTORUL CU O LUNĂ ÎNAINTE SĂ ANUNȚE DIVORȚUL DE ANDREEA BĂLAN: ”SUNT UN TATĂ PERFECT! ÎMI IUBESC SOȚIA ȘI…”)

Sursele noastre au mai dezvăluit că procesul riscă să dureze ”o eternitate”, pentru că nici George nu are de gând să renunțe chiar la tot. Astfel, actorul ar fi luat legătura, la rându-i, cu un avocat, alături de care a creionat „planul de bătaie” cu care va contraataca în instanță.

Vremurile când se iubeau necondiționat s-au dus! Andreea și George se întâlnesc în instanță

Detalii din culisele divorțului

Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor despre despărțirea de George Burcea. Artista a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a mărturisit deschis ce anume nu a mai funcționat între ea și tatăl fetițelor sale. În afară de comportamentul acestuia, care devenise din ce în ce mai ciudat, Andreea Bălan crede că în căsnicia lor au existat probleme și din cauza traumelor din copilărie ale soțului său.

(CITEȘTE AICI: „E ADEVĂRAT” CE I-AR FI FĂCUT GEORGE BURCEA SOȚIEI SALE E COȘMARUL ORICĂREI FEMEI! ANDREEA BĂLAN A LUAT DECIZIA DESPĂRȚIRII)

Mai mult, Andreea Bălan a povestit că George Burcea nu a vrut să fie ajutat și și-a dorit o altă viață, motiv pentru care a renunțat la cea de familist. Într-o emisiune de televiziune, Andreea Bălan a mai punctat acest lucru, spunând că George pare că este mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el și este împăcat cu alegerile făcute, dar și cu noua lui viață.

Andreea Bălan a visat la o viață de familie fericită

Andreea Bălan dezvăluia că atunci când a împlinit 32 de ani scopul ei a fost să-și întemeieze o familie, să aibă copii. Din nefericire pentru artistă, nu a mers totul ca pe roate. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE CLIPELE DE COȘMAR TRĂITE ALĂTURI DE FIICELE LOR ÎN MAURITIUS)

Andreea și-a împlinit visul, care s-a frânt, însă, la finalul anului trecut

„Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

NU RATA ASTA: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA CONTINUĂ “MECIUL” ÎNCEPUT DE SĂRBĂTORI. “S-A PURTAT CA UN…”

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fii mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative”, mărturisea Andreea Bălan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)