Andreea Bălan s-a umplut de bani, în urma divorțului de George Burcea! Artista a luat o decizie radicală

Publicat: 11/03/2020 | 14:38

Divorțul de George Burcea nu i-a adus Andreei Bălan doar suferință, ci și sume frumușele în conturi. De când s-a mediatizat necazul din viața ei, Andreea Bălan a avut parte de numeroase contracte de imagine, care i-au adus multe zerouri în conturile bancare. 

În urma divorțului de George Burcea, Andreea Bălan a rămas cu un gust amar și cu maximă dezamăgire în suflet. Artista a primit, totuși, și un mare plus de la viață. Andreea Bălan se află pe pantă ascendentă în ceea ce privește cariera ei muzicală, căci ultima melodie pe care a lansat-o i-a adus, pe lângă locul 1 în trending, și foarte multă admirație din partea fanilor săi, care i-au spus că și-a pus sufletul pe hârtie și datorită acestui lucru, melodia „Inimă de fier” a ajuns la inimile tuturor.

Mai mult, pe lângă satisfacțiile de pe plan muzical, Andreea Bălan a mai primit și numeroase oferte de promovare a anumitor produse, lucru pe care l-a și făcut, în ultimal săptămână. Artista a început cu promovări de produse cosmetice, dar a făcut reclamă și la un fier de călcat, toate acestea întâmplându-se pe rețelele de socializare.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Andreea Bălan a încasat sume frumușele în urma contractelor primite din partea diverselor firme, iar motivul pentru care vedeta nu a promovat produse până acum este acela că nu avea suficient capital de imagine, mai notează sursa.

De asemenea, Andreea Bălan a decis ca de acum înainte să accepte contractele care i se oferă, în condițiile în care este mulțumită de ofertele financiare pe care le primește. Sursa citată mai informează că în ultimele 2 săptămâni, Andreea Bălan a câștigat suma de 5.000 de euro, pentru promovările făcute.