Andreea Bălan s-a transformat dramatic, după despărţirea de George Burcea, iar fanii au luat-o la rost: „Eşti piele şi os, fără supărare”

Publicat: 17/03/2020 | 08:39

Andreea Bălan încearcă să meargă mai departe după impasul sentimental și despărțirea de George Burcea, iar vedeta a luat hotărârea de a păstra o siluetă de invidiat. Totuși, iată că unii dintre fani nu au fost foarte încântați de ceea ce au observat după ce Andreea a postat o fotografie pe Instagram.

Lupta cu eventualele kilograme suplimentare este o adevărată provocare, pentru orice vedetă, fiecare dorind să se mențină în formă maximă și să se prezinte în fața fanilor în așa fel încât să nu apară unele critici.

”Dragilor, de ceva vreme auzisem de ceaiurile pentru slabit (…) si imi doream sa le incerc si eu. Având în vedere că în această perioadă petrec mai mult timp acasă, consider că este important ca în acestă perioadă să administrez produse naturale care să mă ajute la menținerea siluetei. Am ales aceste produse pentru că au la bază doar plante medicinale și fructe deshidratate extrem de eficiente în lupta cu kilogramele, ajută la întărirea sistemului imunitar, la reglarea digestiei, nu deshidratează și am mai multă energie. Cat despre sticla (…) cu infuzor, este extrem de practica, ma ajuta sa prepar și să administrez ceaiul din orice loc. Un început de săptămână minunat vă doresc!”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Fanii au reacționat, iar unele dintre comentariile lor nu au fost, mai mult ca sigur, pe placul Andreei.

”Tu ce vrei să mai slăbești, că ești ca pielea și OSU, fără supărare”, a fost unul dintre aceste comentarii, nu mai puțin de 37 de like-uri fiind ”acordate” de alți vizitatori ai paginii de Instagram.

Andreea Bălan, luată la rost de fani

Andreea Bălan: „Nu mai am bebe în burtică!”

De curând, vedeta a postat mai multe filmulețe pe contul ei de Instagram, distrându-se împreună cu Ella. Andreea Bălan a povestit că Ella a crezut că ea mai are un bebe în burtică, iar dialogul dintre ele a făcut deliciul fanilor.

Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze. „Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus și fiica cea mare a vedetei, extrem de încântată de idee. Dar totul a fost doar o glumă, cu atât mai mult cu cât chiar Andreea Bălan a mărturisit – după ce a a adus-o pe lume pe micuța Clara – că nu mai poate avea copii din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.