Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint?! A făcut Revelionul fără el

Publicat: 02/01/2021 | 15:33

 

Înconjurată de cealaltă jumătate a trupei Andre, dar și de alți prieteni vedeta s-a distrat în noaptea dintre ani. Însă, nici urmă de iubitul ei, Tiberiu Argint. Să fie oare posibil ca cei doi să-și fi spus „adio” ? 

Andreea Bălan a petrecut noaptea de revelion alături de fetițele sale, dar și alte persoane dragi sufletului ei. Una dintre acestea a fost Andreea Antonescu carea purtat o rochie roșie cu un decolteu adânc care i-a pus bustul voluptos în valoare. Pentru seara dintre ani, Andreea Bălan a optat pentru o rochie scurtă, argintie, care i-a pus silueta în evidență.

 

Au dansat, au petrecut și au avut parte de o petrecere pe cinste, însă nici urmă de iubitul Andreei. Nu a apărut în nicio poză, nici în vreun Instastory … a fost absent total. Să fie acesta un semn că lucrurile între ei s-au stricat? Dar ce putea să se întâmple atât de grav încât de la Crăciun și până la anul nou să le strice relația? Rămâne de văzut dacă se confirmă sau nu acest lucru.

Andreea Bălan, Crăciun alături de familia lui Tiberiu Argint

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a avut parte de un Crăciun memorabil. Din câte se pare, de Sărbători, Tiberiu Argint a introdus-o în familie pe Andreea Bălan. După cum se poate observa și în imaginile prezentate de CANCAN.RO,  ”jumătatea” trupei ”Andre” a petrecut în seara de Crăciun cu familia iubitului. Mai mult decât atât, fiicele artistei au avut parte de un tratament special din partea surorii lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan: „Sunt în sfârșit liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. De asemenea, relația cu Tiberiu Argint merge ca pe roate și îi aduce liniștea la care tânjea de multă vreme.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

VEZI ȘI: ” TOP 15 VEDETE CARE AU CELE MAI MARI ȘANSE SĂ AJUNGĂ LA ALTAR ÎN 2021