Andreea Bălan, relație apropiată cu noua cumnată. Imaginea care a strâns mii de aprecieri

Publicat: 22/12/2020 | 11:38

Andreea Bălan și Tiberiu Argint “au fugit” într-o minivacanță la munte. Nu singuri ci împreună și cu sora iubitului vedetei. Artista se înțelege de minune cu noua ei cumnată, iar imaginea cu cele două a strâns mii de aprecieri.

La scurt timp după ce au ajuns în Sinaia și au urcat la Cota 2.000, cei doi iubiți s-au pozat împreună, dar și separat. Apoi, Andreea Bălan a imortalizat momentele și împreună cu noua ei cumnată. Cele două s-au distrat copios împreună și se poate observa, cu ușurință, că au o relație apropiată.

Artista a publicat o fotografie cu sora lui Tiberiu Argint și le-a transmis fanilor că între cele două s-a legat o prietenie strânsă. ”Atunci când prietenia se întâmplă”, a scris Andreea Bălan în dreptul imaginii postate cu noua ei cumnată, care a strâns aproape 7.000 de aprecieri din partea fanilor.

Andreea Bălan, relație apropiată cu noua ei cumnată

„Sunt, în sfârșit, liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. De asemenea, relația cu Tiberiu Argint merge ca pe roate și îi aduce liniștea la care tânjea de multă vreme.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.