Andreea Bălan, reacţie incredibilă după ce Marcel Pavel s-a infectat cu noul coronavirus: „Eu nu m-am gândit că sunt pozitivă”

Publicat: 19/06/2020 | 11:56

Andreea Bălan a vorbit aseară despre cum a reacționat atunci când a aflat că trei colegi de la „Te cunosc de undeva!” au fost infectați cu noul coronavirus.

Andreea Bălan a povestit joi seară la Antena 3 despre calmul pe care l-a avut atunci când a aflat de rezultatele pozitive ale colegilor săi la testul pentru COVID-19. Artista nu s-a gândit că ar putea fi contaminată la rândul ei cu SARS-COV-2.

CITEȘTE ȘI: Șerban Huidu, despre scandalul cu asistenta de la Acces Direct: „A făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut. Să vă fie rușine că acceptați violența!”

„Ieri am aflat că există persoane infectate. Am fost anunțată de producători, dar eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile și, atâta timp cât 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problemă.

Mi-a părut foarte-foarte rău pentru Marcel. Apoi, producătorii mi-au spus că trebuie ca unii dintre noi să meargă să fie testați, eu nefiind obligată să mă testez pentru că la mine trecuseră 10 zile. Au fost la testare doar cei care au mai intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, respectiv la repetiții, pentru că după filmarea de atunci au mai fost repetiții la care eu nu am luat parte”, a explicat Andreea Bălan pentru Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Gabi Bădălău, prădat de hoți! I-au furat ceasuri și alte obiecte în valoare de 80.000 de euro

Conform unor surse medicale, rezultatul testului pentru COVID-19 al Andreei Bălan a indicat că nu a contractat boala mortală din China, au relatat jurnaliștii de la Gândul.ro. În legătură cu prezentatorii emisiunii “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, dar și despre celelalte vedete care au acceptat provocarea în noul sezon nu se cunosc informații privind valoarea testelor realizate pentru coronavirus.

Monica Anghel și Jojo se numără printre artistele care au filmat alături de Ozana Barabancea și Marcel Pavel, confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

CITEȘTE ȘI: Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, dat în urmărire națională. A fost condamnat la 3 ani și 10 luni cu executare