Andreea Bălan, răsfățată cu multe surprize de ziua ei! A publicat o poză de album cu bărbatul care ocupă un loc special în inima sa:

Publicat: 23/06/2020 | 15:12

Astăzi, de ziua ei de naștere, Andreea Bălan este răsfățată cu multe, multe, foarte multe surprize. Fericitul eveniment a prins-o acasă, alături de fetițele sale pe care le are  din mariajul cu George Burcea: Clara și Ella. Sărbătorita a publicat câteva imagini de album în care apare, iar în una dintre acestea se află și bărbatul care ocupă un loc special în inima sa. Desigur, postarea cântăreței a fost însoțită de un mesaj emoționant.

Citește și: Andreea Bălan, în război cu fanii după ce s-a fotografiat AȘA: “Zău…”

Azi, Andreea Bălan împlinește 36 de ani

Chiar dacă Andreea Bălan a anunțat în urmă cu câteva zile bune că își donează ziua de naștere pentru o cauză nobilă, mulți dintre cei care o iubesc nu au rezistat tentației și i-au oferit daruri simbolice. Înainte să fie complet copleșită de numărul mare de urări care de care mai creative și sincere, sărbătorita a urcat pe contul ei de Facebook 16 fotografii de colecție, iar la descriere a așternut câteva gânduri din suflet: “Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar, mai ales, îți pot spune cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și, mai ales, despre iubire. ????????❤️”.

Nu rata: Abia acum s-a aflat! Ce note a luat Andreea Bălan la Bacalaureat

Da, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, printre imaginile publicate de artistă atât pe Facebook, dar și pe Instagram este și una cu Petrișor Ruge, “cel mai stabil bărbat” din viața sa, așa cum a dezvăluit în urmă cu mai bine de două luni. Așa cum era de așteptat, celebrul dansator i-a transmis public un mesaj pentru buna lui prietenă și parteneră de dans: “Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe coregrafii, multe amintiri, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți Aaani, Andreea!”.

Descoperă și: Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a purtat rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea în clipul noului single: “A fost foarte greu…”

Andreea Bălan, tort personalizat de ziua ei de naștere

Cu ocazia împlinirii a 36 de ani, Andreea Bălan a respectat tradiția tortului personalizat… După cum puteți vedea atât în colajul de mai jos, cât și în galeria foto a articolului, sărbătorita a avut parte de un tort spectaculos, acoperit cu flori și… exprem de delicios! Ella a luat figurina care o reprezintă pe mama sa și a început să o savureze. Desigur, aceasta a împărțit-o mama ei cu surioara mai mică: i-a dat o șuviță de păr dulce.

“Oau! Ce tort minunat am! Ce flori drăguțe, ce zi minunată am cu prințesele mele! Și cu mine pe tort, bineînțeles! Întotdeauna eu trebuie să fiu pe tort!”, a spus Andreea Bălan într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

Cu ocazia împlinirii a 36 de ani, Andreea Bălan a respectat tradiția tortului personalizat © Instagram Stories / Facebook
Cu ocazia împlinirii a 36 de ani, Andreea Bălan a respectat tradiția tortului personalizat © Instagram Stories / Facebook

Află și: Andreea Bălan, reacţie incredibilă după ce Marcel Pavel s-a infectat cu noul coronavirus: “Eu nu m-am gândit că sunt pozitivă”