Andreea Bălan, radicală în privința lui George Burcea. Condiția impusă de artistă: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită…”

Publicat: 26/06/2020 | 08:05

Au trecut 5 luni de când Andreea Bălan făcea publică despărțirea de George Burcea. Artista s-a concentrat în această perioadă extrem de mult pe fiicele sale, Ella și Clara, mai ales prin prisma faptului că pandemia de coronavirus i-a permis să petreacă mai mult timp cu ele. 

Știm cu toții că Andreea Bălan este o mămică de nota 10 și chiar dacă este mai tot timpul ocupată cu evenimente și emisiuni, artista este extrem de dedicată în „meseria” de mămică și se pare că îi iese de minune. Tocmai pentru că se gândește mereu la binele fiicelor sale, Andreea Bălan a luat o decizie radicală în ceea ce-l privește pe George Burcea.

NU RATA – NIMENI N-AR FI GHICIT! CARE ESTE SUMA MODICĂ PE CARE O CERE ANDREEA BĂLAN, LA UN EVENIMENT

Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea

Artista a acordat un interviu pentru viva.ro în cadrul căruia a povestit că nu își dorește ca micuțele Ella și Clara să cunoască vreo iubită de-a tatălui său, în următorii 3-4 ani. De asemenea, Andreea Bălan a punctat că la fel se va întâmpla și în cazul său, căci nu are de gând să aducă vreun bărbat în casă.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni” a spus Andreea Bălan, pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN ȘI-A PETRECUT ZIUA DE NAȘTERE ALĂTURI DE „CEL MAI STABIL” BĂRBAT DIN VIAȚA EI: „ATUNCI CÂND VIAȚA M-A PUS LA PĂMÂNT…”. FOTO

„Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete” a mai spus Andreea Bălan.