Andreea Bălan, prima reacţie în cazul despărţirii de George Burcea! Divorţul este iminent: „Pleacă!”

Publicat: 20/02/2020 | 11:55

Divorţul este tot mai aproape în cuplul Andreea Bălan – George Burcea. Cântăreaţa a reacţionat pentru prima dată, după ce a apărut informaţia că ar fi probleme în paradis şi a lăsat să se înţeleagă că soţul său este cel care vrea să plece din relaţie.

Andreea Bălan alimentează zvonurile privind divorţul de George Burcea

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andreea Bălan a distribuit un articol de pe un blog în care se abordează problema femeilor puternice, alături de care unii bărbaţi nu vor să trăiască.

Andreea Bălan şi-a deschis, astfel, sufletul în faţa fanilor săi şi lasă să se înţeleagă că soţul său este cel care fuge şi pe ea o vede „o scorpie carieristă şi autoritară”.

Redăm o parte de textul plin de înţeles, pe care Andreea Bălan l-a transmis publicului: „Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele.

Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug.

Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară. Reușitele ei îl dor. Bărbaților le plac femeile puternice, dar nu la ei acasă și nu în viețile lor”, este o parte din textul distribuit de Andreea Bălan.

Divorţ la câteva luni de la nuntă

Pe 15 septembrie 2019, Andreea Bălan şi George Burcea îşi uneau destinele şi în faţa lui Dumnezeu. A fost o nuntă uriaşă, la care au luat parte o mulţime de vedete. Acum, se pare că cei doi o vor lua pe drumuri separate la nici măcar un an de când au făcut nunta.