Andreea Bălan nu-și revine după despărțirea de George Burcea. Mesaj emoționant postat de artistă. “În mod inconștient, unii oameni sabotează…”

Publicat: 15/03/2020 | 10:05

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu, iar cei doi urmează, curând, să divorțeze. Artista suferă, încă, după despărțire și, recent, a scris, pe o rețea de socializare un mesaj în care le-a mărturisit că, pe viitor, singurul lucru care contează este ca fetițele ei să fie fericite.  

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, DEPENDENTĂ DE MEDICAMENTE. VEDETA TRECE PRIN MOMENTE DIFICILE DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ DIVORȚEAZĂ DE GEORGE BURCEA)

Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl caram după noi în viață. Este foarte important să realizam că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecand rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.

În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de catre familia în care au crescut. Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viața în bine”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

(VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, PRIMA ÎNTÂLNIRE DUPĂ CE AU ANUNȚAT DIVORȚUL. FOTO)

George Burcea și Andreea Bălan au făcut contract prenupțial

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la divorț, iar acum lumea se întreabă cum se va împărți averea colosală a artistei. Ei bine, îninate să se căsătorească, Andreea Bălan și Goerge Burcea au încheiat un contract prenupțial. Vedeta nu a vrut ca averea ei să ajungă pe mâinile cui nu trebuie.

Averea artistei este la adăpost, însă, în cazul în care Andreea Bălan ar păți ceva… George Burcea ar putea vinde o proprietate pentru a-și putea întreține fetele.

”Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nuntă frumoasă, bineînţeles cu fast. Imediat după ce mi-am revenit, mi-am dorit ca George să aibă posibilitatea să ne crească fetițele în cazul în care se întâmplă ceva cu mine, așa că am făcut un act prin care el putea vinde o proprietate din care să aibă bani să întrețină fetele”, a mărturisit Andreea Bălan la XNS.